Najnovije vesti

OSUDILI GA ZBOG SILOVANJA I UBISTVA PRE 20 GODINA: Francuz je odmah u sudnici uradio nešto JEZIVO!
Foto: Screenshot

sramota

OSUDILI GA ZBOG SILOVANJA I UBISTVA PRE 20 GODINA: Francuz je odmah u sudnici uradio nešto JEZIVO!

Planeta

Francuz koji je osuđen za otmicu i silovanje devojke, koju je kasnije ubio pokušao je da se otruje kada mu je presuda saopštena.

Viliju Bardonu (45) suđeno je za ubistvo 2002. godine Elodi Kulik. Osuđen je na 30 godina zatvora zbog silovanja, otmice i držanja osobe protiv njene volje, nakon čega je usledila smrt, ali je oslobođen optužbi za ubistvo, prenosi Independent.

Prema tužiocu Aleksandru de Bošeru, analiza je pokazala da je Bardon pesticid progutao u obliku tableta samo nekoliko sekundi nakon što je presuda objavljena. To je usledilo nakon završetka suđenja u jednom od većih starih slučajeva Francuske, u kojem su DNK dokazi i svedočenja doveli policiju do Bardona.

Bardonovo zdravlje se stabilizovalo tokom noći, a još uvek nije bilo jasno nikome kako je uspeo da sakrije otrov.

Otac žrtve, Jaki Kulik, srušio se i zaplakao u trenutku objavljivanja presude. "Sada je pravda učinjena za Elodi. Sutra ću moći otići do njenog groba i Rouzmali(njegove žene) i reći im da sam radio svoj posao “, dodao je Kulik, čija je supruga umrla nakon pokušaja samoubistva. Takođe je u saobraćajnoj nesreći izgubio dvoje dece.

Bardon i dalje insistira na tome da je nevin. "Nisam bio tamo. Nevin sam ... kunem vam se ", rekao je sudu. Jedan od njegovih advokata, Stefan Dakuo, rekao je da je njegov klijent iz očaja napravio pokušaj samoubistva. "Više puta je rekao da ne može da se vrati u zatvor." Optuženi je pod policijskom zaštitom u bolnici i otvorena je istraga o tome kako je nabavio tabletu.

Elodi Kilik je 2002. godine oteta, silovana i zadavljena, a njeno telo je spaljeno. 20-godišnja službenica banke uspela je da pozove hitnu pomoć pre nego što je umrla, a zastrašujući snimci su bili ključni dokazi na suđenju na kojem je šest svedoka reklo da su prepoznali Bardonov glas na snimci.

Policija je takođe koristila novu tehniku pretraživanja DNK 2011. godine koja ih je navela da zaključuju da je Gregori Viar, koji je umro u saobraćajnoj nesreći 2003. godine, jedan od ubica.

Kurir.rs/Independent Foto: Screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...