Najnovije vesti

UŽAS NA SVADBI: Kum udario mladu i vukao je niz stepenice! Vikao je da mladoženja nije trebalo da je oženi! (FOTO)
Foto: Profimedia

preselo im slavlje

UŽAS NA SVADBI: Kum udario mladu i vukao je niz stepenice! Vikao je da mladoženja nije trebalo da je oženi! (FOTO)

Planeta

Dan venčanja trebalo bi da bude najlepši za mladence i njihove porodice, pogotovo nakon što počne slavlje. No, Erin Mejson-Džordž iz Ujedinjenog Kraljevstva imala je svadbu kakvu sigurno neće sa zadovoljstvom prepričavati svojim unucima.

Naime, nju je kum udario, zgrabio za venčanicu i vukao niz stepenice. Osim što je bio kum na venčanju, Tomos Ridian Vilson je i mladoženjin brat. Nakon što je napao mladu, napao je i njene dve sestre i majku, kazao je kako njegov brat Stefan nikad nije trebao da se oženim mladom.

Napad se dogodio kad je porodica pokušala da pomogne pijanom mladoženji da ode u sobu nakon venčanja, tokom čega je Tomos počeo da vređa mladu i njenu porodicu.

Rekao je kako njegov brat Stefan nije više Vilson jer se oženio sa Erin Mejson-Džordž. Napao je i menadžera hotela, pa je uništio deo imovine hotela.

Mladoženjin brat se branio tvrdeći kako je za sve kriva mlada i da je poludeo kad je video da mlada šamara njegovog brata i psuje ga jer se napio i ne može da hoda.

Drugi kum Hari Vilson, koji je takođe svedočio, tvrdio je kako je on video mladu da udara mladoženju uz reči da je vreme za krevet, i kako je Stefan pao niz stepenice. Rekao je da je Tomos išao da mu pomogne pre nego je mlada udarila Tomosa, nakon čega ga je njena porodica napala.

Nakon što su poslušani svi svedoci i pregledani dokazi, Sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje, pa sada mora da plati odštetu mladi, kao i njenoj porodici, piše Dejli mejl.

Kurir.rs/Večernji.hr/Dejli mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...