VERENICA I ĆERKA SU MU NESTALE, ON OČAJNIČKI MOLI ZA POMOĆ: Ne zna ništa o njima 3 dana, rasplakao se pred kamerama!
Foto: Printscreen: Youtube/ KVUE

ženi i bebi se gubi svaki trag

VERENICA I ĆERKA SU MU NESTALE, ON OČAJNIČKI MOLI ZA POMOĆ: Ne zna ništa o njima 3 dana, rasplakao se pred kamerama!

Planeta -

Očajni verenik i otac iz Ostina u Teksasu slomio se pred kamerama dok je govorio o svojoj verenici i ćerki, koje su nestale pre tri dana. Počeo je da plače dok je molio za pomoć.

Hajdi Brusard (33) i njena ćerka Margot stara dve nedelje poslednji put su viđene u četvrtak ujutru, kada je majka ostavila sina u školi.

Majka i beba su viđene u školi oko 7.30, a policija je objavila fotografiju žene u ljubičastom džemperu snimljenu u trenutku dok je još bila u školi 20 minuta kasnije, prenosi Dejli mejl.

"Veruje se da su se Hajdi i Margot vratile kući nakon toga, ali od tada ih niko nije ni video ni čuo", objavila je policija.

Šejn Keri, verenik nestale žene i otac bebe, rekao je da su sve njihove stvari, kao i automobil verenice, ostali kod kuće.

"Ne mogu da verujem da bi iko povredio ove dve divne osobe. Otišao sam da radim oko 8 ujutru i tada sam ih video poslednji put", rekao je očajni Šejn.

"Ona je divna osoba. Ima veliku podršku i mnogo prijatelja. Ona je jedna od najboljih osoba koje poznajem, tako ljubazna, koja čini sve za svoju decu. Ona je jedna od najboljih mama", rekao je on.

Kada je došao kući oko 14 sati, tamo nije zatekao svoju porodicu, a zabrinuo se za njih kada su mu javili iz škole da niko nije pokupio njihovog sina nakon časova.

Šejn je u izjavi za medije u suzama molio Hajdi da se vrati kući.

"Volim te. Samo dođi kući, nedostaješ nam", rekao je on.

Policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije o nestalim osobama, da odmah obaveste najbližu policijsku stanicu.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja