RUS GODINAMA SILOVAO ĆERKU (13): Pravi horor se otkrio kada je policija ušla u njihovu kuću (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot

BRUTALNO

RUS GODINAMA SILOVAO ĆERKU (13): Pravi horor se otkrio kada je policija ušla u njihovu kuću (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Kada je policija ušla na imanje naizgled ugledne ruske porodice u selu blizini Sankt Peterburga, nije mogla da sanja na naići na slučaj incesta, silovanja i porodičnog nasilja.

Ako se potvrde istinitim svi detalji o 10-članoj porodici u kojoj se trenutno priča u ruskim medijima, može se dobiti scenario pravog horor filma. Policija za sada krije sve detalje o ovom slučaju, ali i ono što su otkrili veoma je uznemirujuće.

U ponedeljak uveče policija je otišla u porodični dom u selu Himozi, koje se nalazi oko 30 kilometara južno od Sankt Petersburga. Odlučili su da posete porodicu nakon što je jedan meštanin izrazio sumnju da otac godinama siluje 13-godišnju ćerku.

Kada su ušli u kuću, otkrili su puno skrivenog ilegalnog oružja. Slike koje su objavili istražitelji pokazuju unutrašnjost velike trospratne kuće prepune nameštaja, odeće i drugih predmeta za domaćinstvo i dovoljno smrtonosnog oružja za naoružavanje malog odreda, piše Raša tudej.

Glava porodice Andrej B. (46) navodno je imao pet jurišnih pušaka, dva mitraljeza, nekoliko pištolja, hiljade metaka i nekoliko ručnih bombi.

Među arsenalom nalazila se i uniforma sa logom FSB, što znači da pripada ruskoj Federalnoj službi bezbednosti.

Veliki štek oružja dovoljan je razlog za pritvor, ali policija trenutno ispituje mnogo ozbiljnije navode o seksualnom zlostavljanju. Prema lokalnim medijima, i navodna trinaestogodišnja žrtva i njena majka Svetlana rekle su da je Andrej silovatelj.

Horor koji se dešava unutar zidova kuće dobro je čuvan od meštana, koji su rekli da su članovi porodice čudni i da su bili na distanci. Još jedna čudna stvar koja se nalazi na njihovom imanju jeste veliki krst ispred kuće, ali stanovnici Himozija kažu da je to samo znak duboke religioznosti.

Policija je u kući pronašla veliki broj religioznih predmeta.

U porodici ima osmoro dece, uključujući dva odrasla muškarca u 20-im, četiri dečaka i dve devojčice. Andrej je biološki otac šestoro od njih. Deca su školovana kod kuće i nisu imala puno kontakta sa spoljnim svetom.

Andrej, koji je navodno veliki obožavalac poslednjeg ruskog cara Nikolaja II, vodio ih je na istorijske događaje, gde su on i deca oblačili kostime iz određenog doba.

Andrej je navodno rođen pod drugim prezimenom, ali ga je promenio 1997. godine. I Svetlana je na rođenju imala isto prezime kao i on, jer su njih dvoje rođaci, piše Raša.

Njena porodica rekla je kako nije čula ništa o njoj od 2000. godine, verujući da ju je Andrej uvukao u neku vrstu religioznog kulta. Navodno su se venčali u crkvi, ali nikada u opštini.

Prilikom pretresa Andrej je rekao da je radio u Federalnoj službi bezbednosti, ali nakon provere, polija je otkrila da on nema nikakve veze sa tom službom.

Kurir.rs/Ria.ru Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja