PUTIN ODGOVORIO NA 77 PITANJA, ALI JE JEDNO NAMERNO PRESKOČIO: Ovo ostaje njegova najveća tajna!
Foto: EPA

vešto izbegao

PUTIN ODGOVORIO NA 77 PITANJA, ALI JE JEDNO NAMERNO PRESKOČIO: Ovo ostaje njegova najveća tajna!

Planeta -

Predsednik Rusije Vladimir Putin zaobišao je danas pitanje o identitetu svoje dve ćerke na godišnjoj konferenciji za novinare.

Imenovani izvori rekli su Rojtersu, ali su kasnije povukli izjave, da je jedna od Putinovih ćerki Jekatarina Tihonova, koja upravlja projektima koji se finansiraju iz javnih izvora i učestvuje u takmičarskom rokenrol plesu.

Mediji su Putinovu stariju ćerku identifikovali kao Mariju Voroncovu, ranije Mariju Fasen, koja se bavi biomedicinom.

Međutim, nije potvrđeno da je bilo koja od njih Putinova ćerka, a predsednik, inače razveden, malo govori o porodičnom životu.

foto: EPA

Na konferenciji za novinare, Putina su pitali o njegovom odnosu prema Voroncovoj i Tihonovoj u kontekstu posla kojim se bave.

"Upravo ste postavili pitanje vezano za posao. Vi ste pomenuli jednu ženu, pomenuli ste drugu", rekao je Putin.

Dodao je da to što su novinari naveli neke činjenice nije dovoljno, te im je savetovao: "Kopajte još malo i shvatićete kojim poslom se bave i ko je vlasnik čega i ko pomaže kome".

Ruski predsednik, međutim, dok je odgovarao na pitanja novinara nije pomenuo ime nijedne ćerke.

Inače, Putin je 15. put održao godišnji razgovor sa novinarima, a tokom četiri i po sata među pitanjima su dominirale unutrašnjopolitičke teme, ali i ključna međunarodna pitanja. Za ovogodišnju konferenciju bilo je akreditovano skoro 2.000 novinara, a Putin je odgovorio na 77 pitanja.

Kurir.rs/Tanjug Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track