ŽESTOKA TUČA SRBA I MAROKANACA U BOLONJI: Dve porodice se potukle, a sve je počelo krađom kaputa! Leteli tanjiri i flaše
Foto: EPA/ALBERTO LANCIA

burna komšijska svađa

ŽESTOKA TUČA SRBA I MAROKANACA U BOLONJI: Dve porodice se potukle, a sve je počelo krađom kaputa! Leteli tanjiri i flaše

Planeta -

Sr­p­ska po­ro­di­ca na­pra­vi­la je haos u ita­li­jan­skom gra­du Bo­lo­nji, na­kon što im je izgo­reo ka­m­per u ko­me su ži­ve­li!

Nai­me, Sr­bi su za pa­lje­nje ko­m­bi­ja op­tu­ži­li ko­m­ši­je Ma­ro­ka­n­ce, s ko­ji­ma su odra­ni­je u su­ko­bu, i to zbog kra­đe ka­pu­ta.

"Odi­gra­la se pra­va dra­ma! Pr­vo su do­šli va­tro­ga­sci da ga­se po­žar na ko­m­bi­ju. Ta­da su Sr­bi i Ma­ro­ka­n­ci po­če­li da se sva­đa­ju, a ve­r­bal­ni su­kob je ubr­zo prera­stao u op­štu tu­ču dve po­ro­di­ce. Va­tro­ga­sci su bi­li pri­mo­ra­ni da po­zo­vu po­ja­ča­nje, pa je po­li­ci­ja br­zo sti­gla na me­sto okr­ša­ja", pre­no­se ita­li­jan­ski mediji.

Po­li­ci­ja je pod­ne­la kri­vi­č­ne pri­ja­ve pro­tiv če­ti­ri oso­be.

"U tu­či je uče­stvo­vao i mla­dić (19) ko­ji je osu­đen na ku­ć­ni za­tvor zbog di­lo­vanja dro­ge. On je od­mah uha­p­šen, kao i nje­gov otac i još dve oso­be, ko­je su ta­ko­đe po­zna­te po­li­ci­ji odra­ni­je. Utvr­đe­no je da su se za­va­đe­ni me­đu­sob­no ga­đa­li ta­nji­ri­ma, ča­ša­ma i fla­ša­ma", pre­no­se me­di­ji i do­da­ju: "Istra­ga je utvr­di­la da su Sr­bi op­tu­ži­li ko­m­ši­ju Ma­ro­ka­n­ca, ko­ji tu ži­vi sa su­pru­gom Ita­li­jan­kom, da im je za­pa­lio ko­m­bi u kom ži­ve. Ta­ko­đe, utvr­đe­no je da su ove dve po­ro­di­ce odra­ni­je u lo­šim od­no­si­ma, jer je Ma­r­ko­nac op­tu­žio sr­p­skog ko­m­ši­ju da mu je ukrao ka­put.

Kurir / J. I.

Foto: EPA/ALBERTO LANCIA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track