STRAVA I UŽAS ZA NOVU GODINU U MELBURNU: Otac napravio sačekušu, pa ubio ćerku i zeta! Pokušao da presudi i sebi! VIDEO
Foto: Profimedia

BRUTALNO UBISTVO

STRAVA I UŽAS ZA NOVU GODINU U MELBURNU: Otac napravio sačekušu, pa ubio ćerku i zeta! Pokušao da presudi i sebi! VIDEO

Planeta -

Tek venčani bračni par ubijen je u predgrađu Jaravil u Melburnu 31. decembra prošle godine. Osumnjičeni za ubistvo mlade Lindite i njenog muža Vetona Musaija je Linditin otuđeni otac. On je nakon brutalnog ubistva pucao na sebe.

Policija je navela da je neimenovani 55-godišnji ubica, koji se trenutno nalazi u bolnici, ubio Linditu (25) i Vetona (29) u utorak u 10.30 ujutro po lokalnom vremenu.

Par je tek stigao na adresu u Jaravilu u Melburnu kad je ubica iskočio iz zasede. Devojka je preminula na licu mesta, a mladić je podlegao povredama u bolnici, prenosi Miror.

Lindita i Veton su tek nedavno proslavili prvu godišnjicu braka. Smatra se da je ubica Linditin otuđeni otac, a navedeno je da je iz Altona Norta. Jedan svedok je video ubicu kako iskače iz grmlja, stavlja pištolj na svoju bradu i potom povlači obarač.

"Taj čovek je iskočio iz grmlja, stavio pištolj na bradu i povukao oroz. Nakon toga se nekako podigao, a dva-tri minuta kasnije uradio je istu stvar", rekao je svedok, dodajući da nije poznavao ubijeni bračni par.

Policija je na zemlji na kraju ulice u kojoj se odigrao horor, pronašla pištolj. Džetmir Lumani, rođak ubijenog mladića, rekao je u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk da ne može da shvati kako je jedan otac mogao da usmrti sopstvenu ćerku.

"Danas smo izgubili mog predivnog rođaka Vetona Musaja i njegovu anđeosku ženu Linditu Musai. Đavo je zaista među nama", naveo je on u svom postu.

Putevi oko ulice u kojoj je ubijen par su bili zatvoreni dobar deo dana, dok je policija tragala za dokazima u okolini.

Policija je navela da ne tragaju za drugim mogućim napadačima. Svetski mediji prenose da je Lindita radila u agenciji za nekretnine, dok je Veton bio službenik Nacionalne banke Australije.

Kurir.rs/Miror

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja