HOROR U ARGENTINI! Otac monstrum 20 godina silovao ćerku, ona mu rodila četvoro dece: Uhapšen je čim ga je prijavila!
Foto: Profimedia

jezivo

HOROR U ARGENTINI! Otac monstrum 20 godina silovao ćerku, ona mu rodila četvoro dece: Uhapšen je čim ga je prijavila!

Planeta -

Otac (57) iz Argentine, koji je po zanimanju zidar, uhapšen je zbog optužbe da je 20 godina silovao ćerku, koja mu je za to vreme rodila četvoro dece.

Deca su pronađena u bungalovu u malom grada u blizini Santa Fea u Argentini, a policija je prilikom pretresa pronašla i dva pištolja.

Zidar, koji je 20 godina silovao svoju ćerku (32), deci je dao biblijska imena, piše Miror.

Ćerka, čije ime nije navedeno, rekla je policija da ju je otac zlostavljao od njene devete godine i da je on otac njene dece starosti 11, 13, 17 i 19 godina.

Kuća u kojoj su živeli nazvana je "Kuća horora", po objektu u kojem je austrijski monstrum Jozef Fricl svoju ćerku držao kao seksualnu robinju 24 godine.

Državni tužilac Huan Pablo Banos potvrdio je da je istraga u toku, kao i da je ocu određen pritvor, nakon što ga je ćerka prijavila policiji.

foto: Profimedia

"Žena starosti 32 godine, došla je u ponedeljak u policiju da kaže da ju je otac seksualno zlostavljao od njene devete godine i da mu je ona rodila četvoro dece koja imaju između 11 i 19 godina", rekao je on lokalnoj radio stanici.

"Pretnje koje je dobijala verovatno su je držale zarobljenom u svetu iz kojeg nije mogla da pobegne", rekli su iz policije.

DNK testovi treba da potvrde da li je osumnjičeni otac četvoro dece.

Policija takođe istražuje da li je zidar uz pomoć pištolja držao ćerku u kući i primoravao je na seksualne odnose.

Lokalni mediji pišu da su komšije pomenute žene znali šta se dešava i da su pokušali da upozore policiju na to, ali da su im rekli da ne mogu da urade ništa dok žrtva zlostavljanja ne optuži svog oca.

Kurir.rs/Miror

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja