PRINC FILIP SE OGLASIO O POVLAČENJU HARIJA I MEGAN: Povređen sam, ovo je nepoštovanje kraljice!
Foto: Profimedia

oštro

PRINC FILIP SE OGLASIO O POVLAČENJU HARIJA I MEGAN: Povređen sam, ovo je nepoštovanje kraljice!

Planeta -

Princ Filip rekao je da je "duboko povređen" odlukom Harija i Megan da se povuku, nazivajući to "nedostatkom poštovanja kraljice". Nakon što je čuo za šokantnu odluku vojvode i vojvotkinje od Suseka, on je navodno rekao: "Šta kog đavola oni izigravaju?"

Hari i Megan su u sredu najavili da će provoditi vreme u Kanadu i Velikoj Britaniji, dok ne postanu finansijski nezavisni.

Međutim, veruje se da se nisu, kako bi trebalo po pravilu, posavetovali s kraljicom pre nego što su izašli u javnost.

foto: EPA

Izvor je za britanski San rekao je da bi rekao da se princ Filip smatra izneverenim, te da je njihov potez "bio veliko poniženje", dodajući da je "duboko povređen".

"Napustio je kraljicu bez brige o tome kako se on oseća. Filip je optužio Harija i Megan za nedostatak poštovanja i naveo da umoran od njihovog ponašanja", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za britanski San.

"Čak ni Božić nisu proveli s porodicom, što su on i kraljica nekako prihvatili, ali sad ovo. Filipova glavna briga je uticaj koji ovaj skandal ima na kraljicu. Njega mnogo nervira kada je uznemireno Njeno Visočanstvo, jer je pre Božić kraljica Elizabeta provela četiri dana u bolnici", naveo je izvor.

Kraljica Elizabeta zakazala je krizni sastanak u porodici, kako bi se rešilo pitanje koje je poput bombe odjeknulo u Velikoj Britaniji, ali i celom svetu.

Za to vreme, Megan Markl je sa svojim sinom u Kanadi, gde će joj se posle ovih pregovora pridružiti i princ Hari.

Kurir.rs/metro.co.uk/The Sun

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja