JAPANSKI MILIJARDER TRAŽI ŽENU DA IDU NA MESEC: Oglas traje do petka, a evo šta se sve očekuje od izabranice
Foto: AP

do meseca i za ceo život

JAPANSKI MILIJARDER TRAŽI ŽENU DA IDU NA MESEC: Oglas traje do petka, a evo šta se sve očekuje od izabranice

Planeta -

Japanski milijarder Jusaku Maezava objavio je oglas u kojem traži ženu sa kojom će da ode u „obilazak Meseca“ i tako postane prvi turista koji će kompanijom „Spejs iks“ otputovati u svemir.

Na sajtu gde je objavljen oglas stoji da je Maezava dugo mašta o putovanju u svemir, ali da to želi da podeli sa posebnom osobom, sa kojom bi potom proveo i ostatak života“.

Zamišljeno je da sve devojke i žene koje se jave na taj oglas istovremeno učestvuju i u rijalitiju „Ful mun lavers“, koji će biti emitovan na japanskom striming servisu „Abema TV“.

​Na konkurs se mogu prijaviti žene od najmanje 20 godina starosti koje žele da maksimalno uživaju u životu i koje se zalažu za mir u svetu.

Konkurs traje veoma kratko - prijave su otvorene svega do narednog petka, 17. januara, a prema planu kandidatkinje za drugi krug će biti odabrane do kraja januara.

One koje budu ušle u drugi krug će tokom februara i marta imati tet-a-tet sastanak s Maezavom kako bi se bolje upoznali, a konačnu odluku japanski milijarder doneće do kraja marta.

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track