Najnovije vesti

HOROR U MIRNOM DIZNIJEVOM GRADIĆU: Nađena tela majke i troje male dece u kući na Floridi! Otac uhapšen!
Foto: Facebook

užas

HOROR U MIRNOM DIZNIJEVOM GRADIĆU: Nađena tela majke i troje male dece u kući na Floridi! Otac uhapšen!

Planeta

U jednoj kući u gradiću Selebrejšn na Floridi danas su pronađena četiri tela, a policija je saopštila da se jedna osoba nalazi u pritvoru.

Tela su pronađena u kući, ali policijski istražitelji nisu rekli na koji način su ljudi usmrćeni ili sa kakvim se optužbama suočava osoba u pritvoru, javlja AP.

Ipak, strani mediji su preneli da je reč o majci i troje male dece. Tela majke Megan Tod, dece Aleksa, Tajlera i Zoi nađena su nakon što je prošle nedelje prijavljen njihov nestanak, a komšiluk je potvrdio da je pod pretnjom pištoljem uhapšen njihov otac Antoni Tod.  

Policija je u ponedeljak došla u kuću Todovih po prijavi zabrinutog komšije.

Gradić Selebrejšn (što znači "proslava" na engleskom) nalazi se blizu Diznivorlda na Floridi, a sagradila ga je kompanija Volt Dizni početkom '90-ih godina prošlog veka. Todovi su se u njega nedavno doselili iz Konktiketa gde je Antoni vodio dva preduzeća za fizikalnu terapiju. Megan je takođe radila kao fizikalni terapeut u porodičnom biznisu, a oboje su imalil master diplome za ovaj poziv. 

Prema zvaničnim podacima, neposredno pred preseljenje na Floridu, licenca za bavljenje fizikalnom terapijom istekla im je 9. septembra. 2019. godine.

Kurir.rs / Daily Mail, Tanjug,    Foto: Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...