ŽESTOKA SVAĐA PRINČEVA ZA KOJU SE NIJE ZNALO: Njihov odnos više nije bio isti, a evo šta je Vilijam zamerio Hariju!
Foto: Profimedia

britanski mediji

ŽESTOKA SVAĐA PRINČEVA ZA KOJU SE NIJE ZNALO: Njihov odnos više nije bio isti, a evo šta je Vilijam zamerio Hariju!

Planeta -

Odnos princa Vilijama i princa Harija nikada nije bio ovako zategnut, uprkos tome što su braća demantovala natpise da je Vilijam "zlostavljao" Harija dok on nije odstupio od svojih dužnosti kao stariji član kraljevske porodice.

Britanski prinčevi su juče objavili zajedničko saopštenje u kome su negirali medijske izveštaje da se Hari osećao maltretirano i da je zato sa svojom suprugom Megan Markl napustio kraljevsku porodicu, što je podiglo veliku buru u javnosti.

Međutim, prema pisanju britanskog Sana, odnosi među braćom su "napreti i duboko oštećeni", do čega je došlo nakon nekoliko besnih ispada.

Odnos između braće nikada se nije oporavio od svađe koju su imali neposredno pre nego što su se njihove porodice prvi put pojavile zajedno u javnosti sa Harijevim sinom Arčijem prošle godine. Tada je u Bilingberskom parku u Vokingemu odigran humanitarni polo meč u kom su učestvovala dva princa, a podršku su im pružale supruge sa decom.

Međutim, prema izvoru bliskom britanskoj kraljevskoj porodici, prinčevi su noć pred meč imali burnu svađu. Vilijam je od tada optuživao Harija da se "promenio" i da "grubo razgovara sa osobljem".

Nakon polo meča slike nasmejanih porodica osvanule su na naslovnim stranama, ali od tog dana odnos Vilijama i Harija više nikada nije bio isti.

"Tužno je koliko je njihov odnos postao oštećen. Uvek će se voleti kao braća, ali stvari nikada nisu bile ovako loše. Hari oseća da Vilijam i Kejt nikada nisu dali Megan šansu. I sada u tom stanju njih dvoje napuštaju zemlju", rekao je izvor.

Kurir.rs/San/Blic

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja