UŽAS U IRSKOJ: Tinejdžer (17) brutalno ubijen, policija pronašla njegovo raskomadano telo (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/An Garda Síochána

raste nasilje

UŽAS U IRSKOJ: Tinejdžer (17) brutalno ubijen, policija pronašla njegovo raskomadano telo (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Irska policija je u ponedeljak uveče na severnom području Dablina pronašla delove raskomadanog tela. Obdukcijom je utvrđeno da pripadaju 17-godišnjem Kinu Malredi Vudsu.

Direktor policije Kristi Mangan izjavio je da je juče uveče porodica tinejdžera obaveštena o ubistvu i nalazima obdukcije, piše The Irish Times.

"Nivo nasilja je šokantan"

"Ovo je brutalan i divljački napad na dete i potpuno je neprihvatljiv u bilo kojem normalnom demokratskom društvu", rekao je Mangan.

"Nivo nasilja je šokantan. Sprovodimo temeljnu istragu", kazao je voditelj policije i dodao da je tinejdžer verovatno ubijen u nedelju.

Tinejdžer bio deo bande

Policija smatra da se radi o trećem ubistvu koje je povezano s ratom između bandi koje se bave preprodajom droge u gradu Drogeda. Došla je do informacija da bi ovaj stravičan čin mogao biti odmazda za ubistvo preprodavca droge Ričarda Karberija (39) koje se dogodilo prošlog novembra.

Iako je imao samo 17 godina, Kin se sumnjičio da je u ime svoje bande pretio drugim ljudima i da je oštetio imovinu tokom uličnih napada.

U sinoćnjem obraćanju novinarima Mangan je izjavio kako još nije sa sigurnošću utvrđeno zašto bi neko ubio 17-godišnjaka, a zatim ga raskomadao i ostatke njegovog tela bacio u Dablin.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja