PRATIO JE DEVOJČICU (9) OD ŠKOLE DO ZGRADE: Uspela je da pobegne, a on je uhapšen! Snimak iz Rusije ledi krv u žilama!
Foto: Printscreen Youtube/RT

jezivo

PRATIO JE DEVOJČICU (9) OD ŠKOLE DO ZGRADE: Uspela je da pobegne, a on je uhapšen! Snimak iz Rusije ledi krv u žilama!

Planeta -

Jeziv snimak objavljen na internetu pokazuje muškarca kako prati devetogodišnju devojčicu kroz stambeni blok. Počeo je da prati kada je izašla iz škole, no devojčica je uspela da pobegne.

Malena devojčica koju su kasnije identifikovali kao devetogodišnju Varvaru, iz ruskog grada Stupina koji se nalazi u neposrednoj blizini Moskve, išla je iz škole kad je videla da je prati visoki muškarac.

Kako se vidi na snimku, školarka je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade pre nego što je nastavio da je prati.

Sumnjajući kako nešto nije u redu, Varvara je odlučila da se sakrije u hodniku pored lifta pre nego što je napustila zgradu. U međuvremenu, muškarac ju je pratio sve do lifta i na kamerama se jasno vidi kako je tražio devojčicu dok se pretvarao kako čeka lift.

Tada je krenuo prema izlazu, gde je naletio opet na devojčicu, no ona je u tom trenutku bila u društvu svog oca.

"Taj muškarac pratio ju je od škole do naše zgrade. Pušio je i čekao je da ona izađe", kazala je Olga, majka devojčice koja je istakla kako je srećna slučajnost što je naletela na svog oca ispred zgrade, javlja ViralTab.

"Bila je prava sreća što je naletela na svog oca jer on inače nikad ne dođe kući u to doba", dodala je majka i ispričala kako je Varvara bila prestrašena.

Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice i u međuvremenu ga je uhapsila policija.

Kurir.rs/Večernji list

Foto: Printscreen Youtube/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja