AMERIKANKA JE PREDVIDELA UBISTVO KENEDIJA I KRAJ DRUGOG SVETSKOG RATA: Za OVU godinu je imala viziju smaka sveta!
Foto: Profimedia

Džin dikson

AMERIKANKA JE PREDVIDELA UBISTVO KENEDIJA I KRAJ DRUGOG SVETSKOG RATA: Za OVU godinu je imala viziju smaka sveta!

Planeta -

Žena koja je predvidela ubistvo američkog predsednika Džona Kenedija imala je viziju da će krajem ove godine izbiti rat, koji će dovesti do smaka sveta.

Džin Dikson je bila jedna od najpoznatijih samozvanih proročica (vidovnjakinja) i astrologa u Americi i napisala je sedam bestselera u kojima iznosi svoja predviđanja.

Ona je sedam godina pre Kenedijeve smrti predvidela da će biti ubijen. Trinaestog maja 1956. prorekla je da će na predsedničkim izborima 1960. "pobediti demokrata", što se zaista i dogodilo: Džon Kenedi te godine je pobedio republikanca Ričarda Niksona.

Nakon toga je predvidela da će onaj ko pobedi na izborima biti ubijen dok bude na toj funkciji, ali možda ne tokom prvog mandata”, što se takođe obistinilo.

Džin Dikson je prvo radila horoskope, koji su objavljeni širom Sjedinjenih Država, a onda je počela da predviđa budućnost uz pomoć kristalne kugle.

U Drugom svetskom ratu privukla je pažnju bivšeg američkog predsednika Frenklina Ruzvelta, koji ju je pozvao u Belu kuću i pitao za savet u vojnim pitanjima. Prema sopstvenim tvrdnjama, ona mu je tada rekla da će se rat završiti pre sredine 1945. godine, što se pokazalo kao tačno.

Posle Kenedijeve smrti, američki potpredsednik Ričard Nikson postao je njen veliki obožavalac i takođe je od nje tražio savet.

Dikson je tvrdila da sve njene vizije potiču od Boga, zbog čega je bila ozloglašena u verskim krugovima.

Godine 1971. ponovo se sastala sa Niksonom, kada je već bio predsednik, prenosi Blic. Tom prilikom mu je rekla da ima vizije o terorističkom napadu 1972. godine, a to je bilo neposredno pre nego što se dogodio krvavi masakr na Olimpijskim igrama u Minhenu.

Sada je obelodanjeno i da je predvidela da će se ova godina završiti ratom, koji će dovesti do propasti sveta.

Britanski mediji pišu da je Diksonova za ovu godinu predvidela kraj sveta, koji će se završiti "armagedonskim ratom". On će prema njenim predviđanjima zbrisati našu planetu.

Diksonova je predvidela i ogromnu brodsku katastrofu 1989. godine, kada je sa tankera "Ekson Valdez" u vode Aljaske iscurilo 37.000 tona nafte. Katastrofa je prouzrokovala smrt 250.000 morskih ptica, 2.800 morskih vidri, 300 foka i 22 orke.

foto: Profimedia

Zvezda tok-šou emisija Opra Vinfri razgovarala je s vidovitom Džin 1977. godine, kada joj je predvidela veoma uspešnu karijeru i milione obožavalaca.

Ipak nije baš uvek pogađala: verovala je da će Rusija biti prva nacija koja će poslati čoveka na Mesec, osim toga, predvidela je da će 1958. izbiti treći svetski rat i da će 1967. biti izmišljen lek protiv raka.

Kada je 1969. godine nestao šestogodišnji dečak, pozvali su je da pomogne u potrazi, ali i pored naprirodnog dara, nije mogla da ga nađe.

Kurir.rs/Express.co.uk

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track