VIDEO SAM PRINCA ENDRUA KAKO PIPA VIRDŽINIJU (17): Svedok tvrdi da je video vojvodu od Jorka sa Epstajnovom žrtvom!
Foto: Profimedia

novi detalji

VIDEO SAM PRINCA ENDRUA KAKO PIPA VIRDŽINIJU (17): Svedok tvrdi da je video vojvodu od Jorka sa Epstajnovom žrtvom!

Planeta -

Britanska kraljevska porodica se već izvesno vreme suočava sa ogromnim skandalom. Princ Endru, sin kraljice Elizabete II je optužen da je 2001. godine imao seksualne odnose sa tada 17-godišnjom Virdžinijom Roberts.

Princ Endu je dosad negirao bilo kakav kontakt sa Robertsovom, no pojavio se svedok koji je navodno video, danas 60-godišnjeg vojvodu od Jorka u orgijama na ostrvu američkog multimilijardera Džefrija Epstajna.

Podsetimo, Epstajn se 2019. objesio u svojoj ćeliji u zatvoru u Njujorku gde je bio smešten zbog optužbi za pedofiliju.

Svedok je elektro-serviser Stiv Skali (70) koji je početkom 2000-ih pozvan na privatno karipsko ostrvo Lilt Sent Džejms kako bi rešio problem sa telefonom.

Sa verande je prvi put ugledao princa Endrua s mladom plavušom s udaljenosti od oko 15 metara i pomislio: "O, moj bože! Britanska kraljevska porodica! Ludilo!"

Endru i plavuša, koja je nosila samo bikini, prvo su ležali kod bazena, a zatim ustali: "Zgrabio joj je stražnjicu, poljubio je, trljao se o nju, potapšao je."

Kasnije je na stazi sreo Endrua i mladu devojku i obratio se princu.

"Rekao sam 'Vaše Visočanstvo', a on je odgovorio 'Ne, samo me nazovite Endru'."

Skali je ispričao da je devojka po imenu Virdžinija Roberts izgledala poput deteta pored tada 41-godišnjeg princa. Istakao je da se zbog svega ovoga osećao neprijatno.

Spreman je da svedoči o onome što je video kao svedok danas 36-godišnje Virdžinije Robert. Ona je pre nekoliko meseci opisala da je bila prisiljena na seks s članom britanske kraljevske porodice. Po njenim rečima desilo se to tri puta između 2001. i 2002. kada je bila maloletna.

Kurir.rs/Radio Sarajevo/Dejli mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja