Najnovije vesti

TINEJDŽERKA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA BRATA I JEDNE ŽENE Prvo se verovalo da je ONA stradala u požaru, a obrt je sve šokirao
Foto: Printscreen Youtube/ 13WMAZ

džordžija

TINEJDŽERKA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA BRATA I JEDNE ŽENE Prvo se verovalo da je ONA stradala u požaru, a obrt je sve šokirao

Planeta

Tinejdžerka iz Džordije za koju se mislilo da je poginula u požaru pronađena je živa i zdrava, ali sada joj preti optužnica za podmetanje požara i ubistvo brata i još jedne žene za koju se veruje da je njena majka.

Kendis Volton (16) je smatrana mrtvom kada su dva tela pronađena u kući u okrugu Monro u Džordžiji u četvrtak ujutru. Drugo telo je propadalo njenom bratu Džeraldu Volton (21), a verovalo se da je devojčicana majka nestala, prenosi Dejli Mejl.

Samo nekoliko sati kasnije, vlasti su pronašle Kendis živu. Ona je ukrala auto svoje majke uputila se ka Oregonu. Tinejdžerka je uhapšena i preti joj optužnica za podmetanje požara, krađu i ubistvo brata i još jedne ženske osobe, za koju se veruje da je njena majka. Ona je trenutno u pritvoru.

Vatrogasci su pozvani na imanje u okrugu Monro u četvrtak oko 3.30 časova ujutru. Dva tela koja su incijalno identifikovana kao Gerald i Kendis, pronađena su u kući.

Ali, "Ševrolet Malibu" koji pripada njihovoj majci, 46-godišnjoj Taši Vandajver, nije bio parkiran kod kuće što je bilo čudno.

"To je unelo sumnju u čitav slučaj... Možda je otišla ranije. Možda je imala prethodno planiran put", izjavio je tada šerif okruga Monro Bred Frimen.

POKRENUTA POTRAGA

Kasnije istog dana pokrenuta je potraga za automobilom širom Sjedinjenih Američkih Država. Policija je zaustavila "Ševrolet Malibu" u Kentakiju, da bi se ispostavilo da je za volanom niko drugi do Kendis, prenosi Njuzer.

foto: Printscreen Youtube/ 13WMAZ

Portparolka kancelarije šerifa oblasti Monro Ana Luis rekla je da je policija zaustavila Kendis u okrugu Mekraken u Kentakiju, koji je od oblasti Monro udaljen više od 725 kilometara. Zaustavljena je jer je automobil zaveden kao ukraden otkako je prijavljen nestanak njene majke.

Osumnjičena je rekla da ide za Oregon, gde kako vlasti veruju ima dečka.  Kendisina majka se još vodi kao nestala, a drugo telo nije identifikovano. Isprva se verovalo da požar nije podmetnut.

foto: Printscreen Youtube/ 13WMAZ

Kurir.rs/Dejli mejl/Njuzer

Foto: Printscreen Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...