NEVEROVATNA IGRA SUDBINE: Bile su najbolje prijateljice punih 17 godina, a onda su saznale da su sestre! (VIDEO)
Foto: Screenshot ABC News

AMERIKA

NEVEROVATNA IGRA SUDBINE: Bile su najbolje prijateljice punih 17 godina, a onda su saznale da su sestre! (VIDEO)

Planeta -

Ešli Tomas (29) i Latoja Vimberli (31) bile su nerazdvojne drugarice punih 17 godina pre nego što su utvrdile da su zapravo sestre, tačnije polusestre, jer imaju zajedničkog oca!

Njih dve su se upoznale u srednjoj školi i tada su počele da se druže. Da imaju istog oca, slučajno su saznale nakon što je jedna prijateljica Ešline majke prokomentarisala sliku s Latojine vereničke žurke.

Na fotografiji se nalazio Kenet Vimberli (48), s kojim je Ešlina majka bila kratko u vezi. Rekla joj je da se njena majka u mladosti kratko družila s Kenetom.

foto: Screenshot ABC News

Ešli je potom pokazala fotografije svoje majke Kenetu i on joj je potvrdio da su se družili u mladosti i da je nakratko s njima bio u vezi. Na scenu je tada stupila Latoja, koja je od oca tražila da uradi DNK analizu, a ona je pokazala da je on zaista Ešlin biološki otac.

"Kad mi je rekao da je on moj otac, bilo mi je teško da to prihvatim i shvatim", rekla je Ešli.

Njena majka, koja je preminula pre 11 godina, nikad mu nije rekla da je ostala u drugom stanju s njim, a kasnije je započela drugu vezu: "Srećan sam što je Ešli moja ćerka, ona je sada član porodice. To je božje delo", rekao je Kenet.

Kurir.rs/ Foto: Screenshot ABC News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track