Najnovije vesti

VELIKI BROJ MLADIH PREPLAVIO MAJAMI! Obilaze plaže i barove i ne haju za virus: Ako dobijem koronu, dobio sam koronu
Foto: Printscreen Twitter/@CBSNews

pohrlili na prolećni raspust

VELIKI BROJ MLADIH PREPLAVIO MAJAMI! Obilaze plaže i barove i ne haju za virus: Ako dobijem koronu, dobio sam koronu

Planeta

Uprkos pandemiji koronavirusa, veliki broj mladih je pohrlio u Majami kako bi tamo proveli prolećni raspust. Oni obilaze barove i plaže, druže se i odlaze na žurke i ne haju mnogo za situacije koja se trenutno dešava u čitavom svetu.

Nisu zabrinuti za svoje zdravlje, a neki smatraju da je čitava priča preuveličana. Njihove utiske je preneo CBS njuz, koje je uradio priliog iz Majamija. 

"Ako dobijem koronu, dobio sam koronu. Na kraju krajeva, neću da dopustim da me to spreči da se provodim. Znate mi smo čekali prolećni raspust u Majamiju već neko vreme, oko dva meseca.

Ovaj put smo planirali dva ili tri meseca. Sada smo ovde i provodimo se. Šta god da se desi desiće se", kaže Brejdi Sluder.

"Ovo mi stvarno kvari prolećni raspust. Šta ovde drugo ima da se radi osim da se obilaze barovi i da se ide na plažu, a oni sada to zatvaraju.

Mislim da su ljudi sve ovo preozbiljno shvatili i da je sve ovo stvarno previše", kaže Brijana Leder.

"Ovo što rade je loše, mi želimo naše pare nazad. Ovaj virus nije ništa ozbiljno. Postoje mnogo ozbiljnije stvari kao što su glad i siromaštvo i moramo time da se pozabavimo", kaže Atlantis Volker.

"Da, mi smo ovo dugo planirali. Premišljali smo se da li da idemo. Sada smo ovde i tek sam napunila 21 godinu, pa sam ovde došla da se zabavljam. Sve je razočaravajuće, ali se trudimo da izvučemo najbolje iz ove situacije. Upoznali smo još neke ljude u našem smeštaju, pa se družimo sa njima i trudimo da pijemo pre nego što se sve zatvori", kaže Šelbi Kordel.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...