PROKLETSTVO KENEDIJEVIH TRAJE I DALJE: Nestala unuka ubijenog Roberta Kenedija sa sinom! Nisu se vratili sa vožnje kanua
Foto: Profimedia

tragedija za tragedijom

PROKLETSTVO KENEDIJEVIH TRAJE I DALJE: Nestala unuka ubijenog Roberta Kenedija sa sinom! Nisu se vratili sa vožnje kanua

Planeta -

Ćerka bratanice ubijenog američkog predsednika Džona Kenedija i njen osmogodišnji sin vode se kao nestali tokom vožnje kanuom,objavile su vlasti države Merilend.

Oni su u četvrtak otišli na vožnju po jednom jezeru u ovoj saveznoj državi u blizini Vašingtona i nisu se vratili. Policija, obalska straža i vatrogasci ih i dalje intenzivno traže, ali je guverner Merilenda Hogan saopštio javnosti "lošu vest" o njihovom nestanku.

foto: Profimedia

Nestala je četrdesetgodišnja Mejv Kenedi Mekkin i njen osmogodišnji sin Gideon. Mejv je ćerka starije ćerke brata Jona Kenedija - Roberta, ministra pravde SAD- ubijenog 1968, pet godina posle ubistva njegovog brata predsednika SAD Džona Ficdžeralda Kenedija.

Ovim nestankom, kao da se nastavlja tragična sudbina klana Kenedi, jedne od najuglednijih političkih porodica SAD.

foto: Profimedia

Predsednik SAD Džon Kenedi je ubijen 22.novembra 1963. u Dalasu, njegov brat Robert, kome su davane dobre šanse da bude predsednik SAD, ubijen je juna 1968 u Los Anđelesu, jedan od njegovih sinova David je umro pošto se predozirao kokainom 1984, da bi 1999 sin Džona Kenedija sa ženom i svastikom poginuo u avionu kojim je pilotirao.

Tragični niz stradanja u porodici Kenedi je nastavila jedna od unuka Džona Kenedija koja se prošle godina predozirala. Imala je 22 godine.

Kurir.rs / Beta, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track