Najnovije vesti

ŽURILA JE DA VIDI MAJKU NA SAMRTI Amerikanka je bila jedini putnik u avionu, a posada je učinila nešto neverovatno VIDEO
Foto: Profimedia

svaka čast

ŽURILA JE DA VIDI MAJKU NA SAMRTI Amerikanka je bila jedini putnik u avionu, a posada je učinila nešto neverovatno VIDEO

Planeta

Šeril Pardo bila je zaokupljena jednom činjenicom dok se ukrcavala na let. Ovo bi bio poslednji put da ide da vidi majku.

Iznenadila se kada je saznala da je jedini putnik u avionu zbog pandemije koronavirusa. Upoznala je Džesiku i Dion, dvije stjuardese, koje su njeno putovanje pretvorile u nešto čega će se pamtiti na dobar način.

Stjuardesa American Airlinesa odvela je do prve klase i obraćala joj se lično preko zvučnika. Pardo je provela let govoreći im o svojoj majci i ljubavi koja je bila gotova.

"Mislim da se u ovakvim trenucima bol zbog gubitka mame pojačava životom u ovom zastrašujućem vremenu", rekao je Pardo za CNN.

Pardo se ukrcala na let iz Vašingtona za Boston 27. marta. Letela je samo jedan dan, želeći da umanji rizik od obolevanja.

Njezina anksioznost je rasla kad je stigla na aerodrom, misleći da bi bilo izloženost virusu loše. To se podiglo kada je shvatila koliko je malo ljudi na aerodromu.

„Drugi put kad sam stigla, shvatila sam da je aerodrom bezbedniji od prehrambene prodavnice,“ rekla je. Mislim da svi imamo takav stav o avionima, ali tamo nikoga nije bilo. "

Ali stvari su se promenile u avionu. Pardo i stjuardese zajedno su snimili selfi. Ne brinite, stajali su udaljeni šest metara.

Pardoova je stigla da provede dan sa majkom, koja se već polako gasila. Njena mama, njen uzor i najveći obožavalac, preminula je sledećeg jutra 28. marta. Njen sin i snaja su je držali za ruke.

Imala je 83 godine.

Kurir.rs/CNN Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...