POLICAJAC TRAŽIO DOZVOLU ZA KRETANJE, ONI MU ODSEKLI RUKU! Divljački napad u Indiji tokom policijskog časa
Foto: EPA/RAMINDER PAL SINGH

lekari mu spasli život

POLICAJAC TRAŽIO DOZVOLU ZA KRETANJE, ONI MU ODSEKLI RUKU! Divljački napad u Indiji tokom policijskog časa

Planeta -

Sedmoro policajaca teško je povređeno u Indiji tokom policijskog časa koji je uveden u toj zemlji zbog koronavirusa. Jednom od njih je odsečena ruka, a preostala šestorica zadobila su teške telesne povrede kada ih su ih napali građani koji nisu hteli da se vrate u svoje kuće.

Stravičan napad odigrao se na severu Pandžaba, kada su policajci zaustavili vozilo puno muškaraca koji su pokušali da prođu policijski punkt.

Kada je prvi policajac prišao vozilu i od vozača zatražio dozvolu za kretanje, umesto papira vozač je izvukao mač i odsekao mu šaku. Potom je mačem teško ranio preostalu šestoricu koji su pokušali da pomognu svom kolegi.

"Naši pripadnici nisu ni bili naoružani. Kakva zver treba da budeš da osakatiš nenaoružanog čoveka", rekao je komandir Amarinder Sing. On je obavestio javnost da je policajac operisan i da su lekari uspeli da mu prišiju ruku.

"Operacija je trajala osam sati i nadamo se da će naš kolega ponovo moći da koristi ruku. Hvala lekarima na trudu, spasli su mu život", rekao je Sing.

Nedugo nakon napada, policija je pronašla napadače i privela sedmoricu muškaraca.

Podsećanja radi, Indija u u potpunom karantinu koji bi trebalo da traje do kraja meseca. Do sada je u ovoj zemlji potvrđeno više od 10.000 slučajeva, a korona virus je odneo najmanje 358 života.

Kurir.rs/Atbl.com

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track