OVA KORONA ŽURKA JE ZAPALILA BALI Divljali bogataši i manekenke! Organizator prekršio pravila, evo kako se pravdao VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

bruka

OVA KORONA ŽURKA JE ZAPALILA BALI Divljali bogataši i manekenke! Organizator prekršio pravila, evo kako se pravdao VIDEO

Planeta -

Snimci divlje zabave bogataša i influensera pojavili su se na Internetu u luksuznoj vili na Baliju, a javnost je ogorčena činjenicom da su se zabavljali u vreme pandemije koronavirusa.

Među gostima na zabavi koja je održana u Kuti bili su britanski influenseri i dva ruska modela, a očigledno je da se nisu pridržavali pravila fizičkog rastojanja od dva metra, piše Dejli Mejl.

Žurku je organizovao bogati pilot, Egipćanin Mahmud Atija, povodom svog 21. rođendana. Video su objavili sami gosti, hvaleći se: „Pa, nije kao da se krijemo“.

U njihovu odbranu, Indonezija nije zvanično zabranila javna okupljanja, ali stanovnicima je savetovano da ostanu kući i izbegavaju veća okupljanja. Kada su u pitanju gosti sa ove žurke, stanovnici Indonezije kažu da je njihovo ponašanje sramotno, nazivajući ih kovidiotima i pozivaju na njihovu deportaciju.

"Ako ne znate kako se pravilno ponašati, vratite se u svoje zemlje", rečeno im je. Među onima koji su se hvalili snimcima stranke bio je i uticajnik iz Mančestera Tajron Hermit, ali nakon što je napadnut, sve je izbrisao i izvinio se.

"To nije bila moja zabava. Žao mi je što sam bila na njoj. Nisam znala da će biti toliko ljudi na zabavi, ali snimci izgledaju gužnije nego što je bilo. Poštujem stanovnike Balija, daću donacije lokalnim udruženjima da pomognem onima koji su ostali ostaju bez posla i trebaju im pomoć “, tvrdi on.

Na zabavi su se našle i ruske manekenke Ksenia Aldošenko i Ksenija Dorokova. Organizator događaja Atijaa se takođe izvinio.

"Žao mi je zbog nevolje koju sam izazvao. Pozvao sam nekoliko ljudi, ali pojavilo se još mnogo ljudi, pa smo pozvali obezbeđenje, otkazali DJ-a i svi su otišli. Poštujemo preporuke vlasti i njihove napore da zaustave širenje koronavirusa", tvrdio je on.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja