ZABRANJENO VOĐENJE LJUBAVI I LJUBLJENJE NA SICILIJI DO KRAJA OKTOBRA: Teško onome koga uhvatim da je kršio apstinenciju!
Foto: Profimedia

šok izjava de luke

ZABRANJENO VOĐENJE LJUBAVI I LJUBLJENJE NA SICILIJI DO KRAJA OKTOBRA: Teško onome koga uhvatim da je kršio apstinenciju!

Planeta -

Gradonačelnik sicilijanskog grada Mesine Kateno De Luka, poznat po svojim nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane, u najnovijem video obraćanju iz svog kabineta, da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vreme epidemije koronavirusa, da nije dozvoljeno grupno druženje, a da je "romanticni ribolov" sto je lokalni izraz za ljubavne sastanke zabranjen.

"Čuavjte se ako vas otkrijem da se ljubite, grlite a ni ono drugo nije dozvoljeno, poručio je de Luka.

foto: Profimedia

Za sada, na ljubavnom planu, moramo se držati totalne apstinencije poručio je, a onda zapretio: "da se razumemo, teško onome ko prekrši pravilo o apstinenciji. I ponavljam jos jednom do 31 oktobra na snazi je totalna apstinencija".

U najnovijem obracanju porucio je konkretno građanima Mesine da moraju da se uzdrze od seksulanih odnosa, i da cak i u kuci i u krevetu moraju da drze međusobni razmak od najmanje jednog metra.

Ranijej e De Luka je uveo dronove da bi kontrolisao da li građani Mesine postuju zabranu izlaska iz kuce.

Dronovi su nadlijetali ne samo gradske ulice vec i sela i sumske puteve a opremljeni su sa zvucnicima preko kojih se gradonacelni ljutito obracao onima koje su otkrili napolju i tamo gđe da nisu smjeli biti.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track