JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVERE: 11 lekara ubijeno jer su otkrili lekove za rak i autizam i zašto vakcine smanjuju imunitet!
Foto: Screenshot

oapsno

JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVERE: 11 lekara ubijeno jer su otkrili lekove za rak i autizam i zašto vakcine smanjuju imunitet!

Planeta -

Između osam i 11 lekara ubijeno je zbog razgovora o novim alternativnim načinima lečenja raka i autizma, kao i o opasnim supstancama u vakcinama, kažu publicisti

Veliki broj holističkih lekara, između osam i 11 (u zavisnosti od izveštaja), umrli su u misterioznim okolnostima u poslednjih godinu dana, tvrde neki teoretičari zavere. Kako kažu, likvidirani su ili zato što su otkrili lekove za neke od najozbiljnijih bolesti, poput raka i autizma, ili zato što su u svojim istraživanjima otkrili da se nagelaza, protein enzima proizveden od ćelija raka, stavlja u obavezne vakcine i tako smanjuje imunitet ljudi.

"Veoma je čudno da veliki broj holističkih lekara nestane ili umre u vrlo kratkom vremenskom periodu. Čitajući izveštaje o tome otkrivaju se vrlo zanimljive informacije. Svi alternativni lekari koji su ubijeni proučavali su nagelazu i njegov uticaj na GcMAF u ljudskom telu", tvrdi američki publicista Dejvid Bendžamin.

On dodaje da je GcMAF jedan od osnovnih proteina koji ljudsko telo proizvodi.

Ovaj protein uklanja mnoge bolesti iz naših tela. S druge strane, nagalaza je enzimski protein proizveden od ćelija raka koji se u naša tela ubrizgava vakcinama i upravo to blokira rad GcMAF.

To, naravno, dovodi do pada imuniteta i pojave raznih opasnih bolesti u našem sistemu. I upravo su ti podaci nešto što pojedine interesne grupe ne žele da znaju, kaže Bendžamin.

Tu su teoriju produbljivali i drugi publicisti. Dva svetski poznata lekara, specijaliste za autizam Džefri Bredstrit i specijalista za rak dr Nikolas Gonzales, najvjerovatnije su izgubili život jer su otkrili vezu između autizma i raka i vrlo uspešno lečili svoje pacijente.

Oni su bili pioniri u svojim oblastima rada i bili su voljni da iskorače iz standardnog sistema lečenja kako bi pomogli bolesnima, tvrdi publicista Džon P. Tomas. To muči neke moćne ljude iz farmaceutskih korporacija, dodaje on. Dr. Džef Bradstrit, navodno se ubio 19. juna 2015. godine, pucajući sebi u grudi.

Samo tri dana ranije, agenti američke Uprave za hranu i lekove (FDA) i specijalci upali su u njegovu kuću sa nalogom da na svojoj klinici prikupe sve podatke o upotrebi GcMAF-a u lečenju pacijenata sa autizmom.

Takođe, trebalo je da zaplene sav GcMAF iako to nije lek već prirodna supstanca koju proizvodi ljudsko telo. Gonzales je preminuo 21. jula 2015.

Zvanično se kaže da je umro od srčanog udara, ali sve njegove kolege kažu da je bio dobrog zdravlja, da je vodio računa o ishrani i da je često odlazio na kontrolne preglede, tvrdi Tomas.

Moguće je, dodaje, da je ubijen "oružjem kome je svedočio Kongres 1975. - jedva vidljivim projektilom koji može dovesti do zastoja srca".

Da li je moguće da su dvojica lekara slučajno ubijena? To je malo verovatno.

Verovatnije je da su otkrili kako da spreče širenje karcinoma i da ga nateraju da se povuče bez ikakvog zračenja, hemoterapije ili operacije, kao i da otkriju kako leče autizam uobičajenom supstancom iz tela.

Međutim, velike korporacije vide takvu supstancu kao glavnu pretnju njihovom finansijskom prosperitetu. To bi bila prava opasnost za farmaceutsku industriju, posebno za one kompanije koje se bave proizvodnjom lekova protiv raka i proizvodnjom vakcina, tvrdi Tomas.

Dodaje da su oba lekara razgovarala o GcMAF-u i najavila da će uskoro objaviti važne vesti o njihovim terapijama. Nekoliko drugih lekara je nestalo ili su pronađeni mrtvi u sličnom periodu. Iako skeptici tvrde da u smrti lekara nema ništa zajedničko, da je to slučajnost i da njihova smrt nije imala nikakve veze sa njihovim poslom, teško je verovati.

Međutim, postoje oni koji sumnjaju u izveštaje o smrti lekara.

Smrt lekara koji praktikuju holističku medicinu pokrenuo je priče zavere. Na Internetu se sve češće pojavljuju tekstovi da su svi eliminisani jer su otkrili lekove za bolesti poput autizma i raka i predstavljali pretnju za farmaceutske kompanije.

Problem ove priče je što svi ističu samo broj smrtnih slučajeva ili nestanaka, ali svako ozbiljno istraživanje pokazuje da smrt nije povezana i da mnogi od tih lekara nisu prakticirali alternativnu medicinu - tvrdi američka publicistkinja Seli A. Pejnter.

Publicista Džon P. Tomas kaže da su oba lekara otkrila da GcMAF može puno da pomogne. To nije čudo leka, već normalan deo imunološkog sistema. GcMAF aktivira makrofage koji imaju sposobnost uništavanja ćelija raka i virusa.

GcMAF takođe može izlečiti autizam. U stvari, to je glavna veza dveju bolesti. Sposobnost ove materije da leči najozbiljnije bolesti sprečava se enzim protein nagelaza, koji stvara rak i virusi, a koji se u naša tela ubrizgava obaveznim vakcinama, koje su Bradstreet i Gonzales otkrili i želeli da objave svetu - kaže Džon P Tomas.

Naravno, pojedini publicisti farmaceute povezuju sa izvorom skoro svih teorijama zavere – Rokefelerom.

Džon Rokfeler je stekao gotovo milijardu dolara, a raznim humanitarnim organizacijama je poklonio oko 550 miliona. Međutim, filantropske organizacije u koje je uložio postale su izvor za nove teorije zavera.

Institut za medicinska istraživanja je, na primer, optužen da provodi kampanju za eliminaciju takozvanih holističkih lekova za najteže bolest, i to samo da bi se povećao profit kompanije “Rokefeler-Farben”.

Prema tim tvrdnjama, Rokefeler je preko instituta slao lažna istraživanja lekarima i tako ih uveravao da prihvate isključivo njihove lekove – piše Leri Svihart u knjizi “Teorije zavere u američkoj istoriji”.

Popis stradalih lekara

19. jun 2015.

Džejms Brodstrit (61)

Službeno objašnjenje smrti: samoubistvo Jedan od najpoznatijih liječnika alternativne medicine. Bavio se proučavanjem autizma.

21 juna 2015. Baron Holt (33) Službeno objašnjenje: nema Kiropraktičar koji je radio s američkim olimpijskim timom.

21 juna 2015. Brus Hedendal (67) Službeno objašnjenje: nema. Kiropraktičar i nutricionista pronađen mrtav u svom automobilu.

29 juna 2015. Tereza Sivers (46) Službeno objašnjenje: brutalno ubojstvo Bavila se hormonskom terapijom, ubijena je u svom domu. Dvojica ubica su uhapšeni.

29 juna 2015. Džefri Vajtsend (63) Službeno objašnjenje: samoubistvo Iako je na svim spiskovima, bio je pulmolog koji se nije bavio alternativnom medicinom.

10 jula 2015. Liza Rajli (34) Službeno objašnjenje: ubojstvo Lekarka hitne pomoći – ubio je njen suprug i bokser Jatomas Rajli.

19 jula 2015. Ronald Švarc (65) Službeno objašnjenje: ubistvo Penzionisani ginekolog ubijen je u svom domu, a osumnjičenih za to ubistvo nema.

21 jula 2015. Nikolas Gonzales (67) Službeno objašnjenje: srčani udar Čuveni liječnik koji je koristio alternativne metode za liječenje raka imao je infarkt.

23. marta 2016. Vejdong Han (57) Službeno objašnjenje: ubistvo Lekar koji se zalagao za lečenje Kanabisovim uljem ubijen je s još dva člana svoje porodice.

10 marta 2016. Rakel Rasmusen (76) Službeno objašnjenje: ubistvo Čuvena holistička nutricionistkinja pronađena je izbodena u kući svoje ćerke.

Kurir.rs/sadamalo.blogspot.com Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track