Najnovije vesti

MUŠKARAC 5 DANA LEŽAO MRTAV U TOALETU VOZA U INDIJI: Rekao rođaku da ga sačeka na stanici, ali se nikada nije pojavio
Foto: Profimedia

užas

MUŠKARAC 5 DANA LEŽAO MRTAV U TOALETU VOZA U INDIJI: Rekao rođaku da ga sačeka na stanici, ali se nikada nije pojavio

Planeta

Radnici železnice u Indiji pronašli su u toaletu jednog od vozova beživotno telo Mohana Lal Šarme (38), a veruje se da je telo u toaletu ležalo bar 5 dana.

Šarma se ukrcao u voz 23. maja u Jansiju i zamolio je rođaka da ga sačeka na stanici u Gorakpuru, u provinciji Utar Pradeš sledećeg dana. Međutim, na dogovorenom mestu se nikad nije pojavio.

Zabrinuti rođak je Šarmu zvao na mobilni, ali on nije bio dostupan. Telo su pronašli u toaletu voza tek sinoć i odmah obavestili policiju.

Kako prenose mediji, Šarma je radio u Mumbaju, a prvo popuštanje mera iskoristio je da pokuša da se domogne kuće. Nekako se probio do grada Jansi, gde mu je omogućeno da se ukrca u voz za Gorakpur. Kada je ušao u voz, pozvao je rođaka i zamolio da ga čeka na stanici narednog dana. Međutim, nikad se nije pojavio.

Telo je pronađeno tek sinoć, kada se voz vratio u Jansi i kada su radnici železnice ušli da dezinfikuju vagone.

"Telo je pronađeno u vagonu koji je bio zaključan. Tokom puta niti je gospodin Šarme, niti je iko u njegovo ime tražio pomoć lekara koji je bio u vozu. Telo je pronađeno prilikom redovne dezinfekcije", saopštili su iz železnica.

Obdukcija bi trebalo da pokaže kako je Šarma umro.

"Zvao sam ga kobnog dana i nije bio dostupan. Čekao sam ga, nije došao, a onda smo čuli da su ga našli mrtvog. Hteo je da se vrati kući jer je ostao bez posla. Autobusom je stigao iz Mumbaja do Jansija", rekao je njegov rođak.

Kurir.rs/Telegraf.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...