RUSKI KOMUNISTI POTVRDILI: Gejts koristi korona vakcinu za porobljavanje ljudi! Podržao ih i slavni reditelj! VIDEO
Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV, Profimedia

teorija zavere

RUSKI KOMUNISTI POTVRDILI: Gejts koristi korona vakcinu za porobljavanje ljudi! Podržao ih i slavni reditelj! VIDEO

Planeta -

Vođa Komunističke partije Rusije rekao je da veruje da je eventualna vakcina protiv novog koronavirusa kapitalistička zavera da implantiraju mikročipove ljudima i obezbede njihovo „digitalno porobljavanje“, ulazeći u viralnu teoriju zavere socijalnih medija.

Lažne tvrdnje da američki milijarder Bil Gejts planira koristiti implantate mikročipovima kako bi pokazao ko je testiran ili vakcinisan protiv koronavirusa. Ranije ovog meseca, ruski tužioci negirali su spekulacije o tome da je Covid-19 veštački stvoren za implantaciju mikročipova.

Komunistički vođa Genadij Ziuganov, u nedavnoj kolumni o „krizi“ sa kojom su se suočili etnički Rusi, napao je „kapitalistički globalizam“ zbog, kako je nazvao, pokušaja „sve nacionalne kulture podložiti jedinstvenom kosmopolitskom i, u stvari, antikulturnom standardu“.

"Globalisti su spremni da koriste najsavremenije tehnologije digitalnog porobljavanja: Među njima je i prikrivena masovna implantacija čipova pod izgovorom obavezne vakcinacije protiv koronavirusa", rekao je Zjuganov.

"Ideolozi digitalnog fašizma imaju saveznike među vlasnicima velikih korporacija, rukovodiocima banaka i visokim zvaničnicima, uključujući i u našoj zemlji", napisao je 14. maja na veb stranici stranke stranke.

Njegove primedbe usledile su nakon rasprostranjene polemike u Rusiji oko emisije popularnog filmskog režisera koja je optužila Gejtsa da pokušava da ubrizga mikročipove u ljude radi kontrole stanovništva. Reditelj, Nikita Mikhalkov, optužio je državnu televiziju Rossia 24 za cenzuru nakon što je ona povukla reprizu njegove emisije.

"Peta kolona" čiji su predstavnici imenovani u emisiji sami su priznali i potvrdili: Mihajalkov je bio na mestu!" Zjuganov je rekao u svojoj kolumni.

Rusija je usvojila zakon kojim se kažnjavaju oni koji šire "namerno lažne" informacije o koronavirusu sa čak pet godina zatvora. Brojni korisnici ruskih društvenih medija novčano su kažnjeni, a protiv nekoliko demonstranata protiv zakona blokirano je.

Kurir.rs/Moscow Times Foto: EPA/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja