Najnovije vesti

NOVI JEZIVI DETALJI, OVAKO JE KRISTIJAN GOVORIO O MALOJ MEDLIN: Dete je sada mrtvo i to je dobra stvar
Foto: EPA/Profimedia

horor

NOVI JEZIVI DETALJI, OVAKO JE KRISTIJAN GOVORIO O MALOJ MEDLIN: Dete je sada mrtvo i to je dobra stvar

Planeta

Konobarica koja je radila sa Kristijanom Bruknerom rekla je da joj je on rekao da je Medlin mrtva, dodajući: "Možeš da učiniš da telo brzo nestane".

Lenta Džolic (34) bila je bliska Kristijanova prijateljica i radili su zajedno u baru u nemačkom gradu Braunšvajg, prenosi britanski Miror.

Ona se seća njegovih reči nakon što je postao veoma uznemiren kada je tokom razgovora jedne večeri 2014. godine spomenula Medlin, sedam godina nakon njenog nestanka.

"Potpuno je poludeo kada smo jedne večeri sa prijateljima sedeli u pabu i razgovarali o devojčici. Želeo je da prestanemo". rekla je Lenta.

Dodala je kako je Kristijan plakao i rekao da je "dete sada mrtvo i to je dobra stvar".

"A onda je rekao kako "možeš da učiniš da telo brzo nestane", ispričala je konobarica.

Brukner trenutno služi kaznu za niz krivičnih dela u zatvoru najvišeg obezbeđenja u Kilu, na severu Nemačke, gde je pod nadzorom u slučaju da odaje priznanje svom cimeru u ćeliji.

Pravila u nemačkom zatvoru dozvoljavaju Brukneru da ima pristup medijima. To znači da je svestan pažnje celog sveta u koju je došao nakon što je prošle srede označen kao glavni osumnjičeni zbog nestanka male Medlin Meken u Portugaliji.

Podsetimo, policija istovremeno traga za devojkom sa Kosova, koja je, kako se veruje, bila u vezi sa Kristijanom u trenutku nestanka male Medlin.

Medlin Meken nestala je 3. maja 2007. godine u jednom letovalištu u Portugaliji. Devojčica je oteta iz apartmana oko 22 časa.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...