SUMNJIV MU JE PEDOFIL IZ NEMAČKE: Devojka je nestala pre 20 godina, njen otac moli policiju da proveri Kristijana (FOTO)
Foto: EPA

APELUJE DA SE SVE ISTRAŽI

SUMNJIV MU JE PEDOFIL IZ NEMAČKE: Devojka je nestala pre 20 godina, njen otac moli policiju da proveri Kristijana (FOTO)

Planeta -

Otac nestale Luiz Kerton koja je u Nemačkoj nestala još 2001. godine sumnja da bi glavni osumnjčeni u nestanku Medlin Meken, Kristijan Brukner, mogao da bude odgovoran i za otmicu njegove ćerke.

Tada buduća medicinska sestra imala je 24 godine i upravo je bila u poseti porodici svog dečka blizu nemačkog Bona.

"Kristijan je imao interesovanje za sve uzraste, iako je na kraju prešao na najmlađe", izjavio je Fil Kerton (75), otac nestale Luiz.

Takođe je apelovao na policiju da provere gde je bio u vreme njenog nestanka te da razmisle hoće li ponovo obnoviti i ovaj umalo zaboravljeni slučaj.

Dokumenti sa suda pokazuju da je Brukner pušten iz zatvora samo sedam meseci pre nego što je Luiz nestala, piše The Sun.

Pre nego što je nestala, Luiz je sa verenikom živela u Kentu, a tog kobnog 30. jula je trebala da se ukrca na voz na stanici Aachen i da doće kući iz Nemačke gde je posetila porodicu svog verenika.

No Luiz nikad nije stigla kući, neki su pretpostavljali da je doživela nesreću, drugi da je bila žrtva francuskog serijskog ubice Majkla Furnireta.

Nikad nije razrešen slučaj njenog nestanka. Zato njen otac moli policiju da dok proveravaju Kristijan Bruknera, ipak pokušaju da dovesti u vezu i vreme nestanka njegove ćerke.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track