Najnovije vesti

POLICIJA PRIČALA SA MLADOM ALBANKOM KOJU SVI TRAŽE ZBOG MEDLIN? Oglasila se njena sestra, kaže da su prošli kroz pakao
Foto: Profimedia, EPA

istraga je u toku

POLICIJA PRIČALA SA MLADOM ALBANKOM KOJU SVI TRAŽE ZBOG MEDLIN? Oglasila se njena sestra, kaže da su prošli kroz pakao

Planeta

Kristijan Brukner, prvoosumnjičeni za otmicu i moguće ubistvo devojčice Medlin Meken, mučio je svoju tada maloletnu devojku Nakscije Miftari, a njena porodica je zbog njega prošla kroz pakao.

Azra Mitari, sestra Nakscije, koju čitav svet traži jer se veruje da može da otkrije detalje koji bi policiji pomogli da reši slučaj male Medlin koja je oteta još 2007. godine i nikad nije pronađena, tvrdi da je cela porodica imala probleme zbog Nakscijine veze sa Kristijanom.

Azra kaže da je njena sestra sa Kristijanom bila u vezi oko 18 meseci, i to 2014. godine i da ju je stalno tukao.

"Udarao ju je. Bio je grozan prema mojoj sestri", tvrdi Azra za Daily Mail.

foto: Profimedia

Ona je rekla da je u to vreme Nakscije imala 17 godina i da ju je porodica više puta upozorila da ne treba da se zabavlja sa Bruknerom koji je 20 godina stariji od nje.

Azra kaže da sada čitava porodica živi u strahu od toga da će ih svi povezivati sa Bruknerom, koji se sumnjiči da je pre 13 godina u Portugalu oteo malu Medlin i najverovatnije ubio.

"Moja porodica nema ništa sa njim. Jedino je moja sestra Nakscije bila povezana sa njim. Bila mu je devojka, ali tada je bila mlada i naivna. Rekla sam joj da je previše mator za nju, ali nju nije bilo briga", priča Azra.

foto: Profimedia

Ona dodaje da nikad nije upoznala Kristijana.

"Ne poznajem ga, ali znam da je tukao moju sestru. Radio joj je grozne stvari. Znam šta joj je radio", rekla je Azra.

Ranije je i jedan od Kristijanovih komšija ispričao da je Brukner bio nasilan prema Nakscije. Jednom je gledao kako je udara pesnicama u kiosku koji je držao.

Policija im rekla da ćute o svemu?

Azra kaže i da je čitava porodica dala izjavu nemačkoj policiji.

foto: Profimedia

"Razgovarali su sa svima nama. Razgovarali su i sa Nakscije, sa celom našom porodicom. Rekli su Nakscije da ne govori o Brukneru, čitavoj porodici su to savetovali", kaže Azra i dodaje da ih svi pitaju gde je sada njena sestra i da to utiče na čitavu porodicu.

Ona je rekla da je njena porodica siromašna.

"Mi nismo kriminalci, mi smo jedna obična siromašna porodica, ali nismo kriminalci", tvrdi Azra.

foto: EPA

Podsetimo, za Nakscije Miftari, koja je Albanka, izdata je crvena Interpolova poternica. Nemački mediji su u početku pisali da je u pitanju devojka sa Kosova, a potom da je u pitanju nemačka državljanka koja je rođena u Albaniji. Pojedini mediji su, pak, preneli da je Nakscije izvorno iz Severne Makedonije.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...