FOKUS NA KUĆI KOJA JE BLIZU MESTA OTMICE MALE MEDLIN: Policija se sprema da pretraži bunare, traže devojčicino telo
Foto: EPA/Profimedia

portugalija

FOKUS NA KUĆI KOJA JE BLIZU MESTA OTMICE MALE MEDLIN: Policija se sprema da pretraži bunare, traže devojčicino telo

Planeta -

Portugalska policija sprema se pretražiti bunare na imanju gde je boravio Kristijan Brukner u Praia da Luzu, mestu iz kojeg je 2007. godine nestala tada trogodišnja Medlin Meken, piše Daily Mail.

Seoska kuća koju je tada unajmio novi glavni osumnjičeni u slučaju nestanka male Medi, samo je sat i po vremena udaljena od mesta otmice i fokus je novootvorene istrage.

Na imanju je nekoliko starih bunara i put koji vodi do plaže na kojoj se mala Medlin kupala. Portugalski policajci se spremaju da pretraže napuštene bunare u potrazi za telom male Medi.

"Očigledan fokus je na tom imanju i još jednom nedaleko spomenute seoske kuće, za koje se veruje da je Brukner takođe koristio", kazao je izvor iz portugalske policije.

Bruknerovi advokati ne odgovaraju na nikakva pitanja o nestanku male Medlin, pre nego što im ne predstave čvrsti dokaz o njegovoj upletenosti u otmicu.

Medlin je, podsetimo, nestala u Praia da Luzu u Portugalu 2007. godine gde je bila na odmoru sa svojom porodicom. Nakon godina potrage, policija je nedavno objavila da sumnjiče Nemca Kristijana Bruknera (43) da je oteo i ubio curicu.

On je između 1995. i 2007. živeo u Portugalu, a nakon toga je često menjao mesto prebivališta. Povremeno se vraćao u Nemačku, a povremeno je boravio u Portugalu.

The Sun piše da policija sada traži eventualna pisma koja je slao svojim ljubavnicama i devojkama jer je moguće da je u njima spomenuo i Medi. Navodno je prijateljima rekao kako zna šta se dogodilo devojčici. Istražuju ga i zbog nestanka još nekoliko dece. Kristijan Brukner je trenutno u zatvoru gde služi kaznu zbog napada i silovanja starije Amerikanke.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track