Najnovije vesti

MOGLI SU DA SPREČE OTMICU MALE MEDLIN? Policija nije obavila DNK testiranje i uhapsila Nemca 2 godine ranije
Foto: Profimedia

istraga je u toku

MOGLI SU DA SPREČE OTMICU MALE MEDLIN? Policija nije obavila DNK testiranje i uhapsila Nemca 2 godine ranije

Planeta

Portugalska policija nije uradila DNK test u slučaju silovanja koji je mogao da dovede do hapšenja glavnog osumnjičenog u slučaju Medlin Meken dve godine pre njenog nestanka, objavljeno je danas.

Odeća i kanap iz vile na jugu Portugala gde je Kristijan Brukner silovao Amerikanku (72) 2005. godine nisu odneti na DNK testiranje, prenosi Dejli mejl.

Nemački istražitelji su sada uvereni da je previd portugalske policije ostavio Bruknera slobodnim da otme Medlin dve godine kasnije.

Seksualni prestupnik Kristijan Brukner (43) silovao je stariju ženu u vili koja je samo 10 minuta udaljena od apartmana u Algarvi u kojem je porodica nestale devojčile letovala 2007. godine.

Istraga slučaja silovanja 2005. godine prekinuta je pet meseci nakon užasnog napada, dok ni crvena majica gurnuta u žrtvina usta niti najlonsko uže za vezivanje njenih ruku nisu DNK testirani, prenosi San.

Brukner je uhapšen zbog silovanja 2017. i osuđen u decembru nakon što je nemačka policija ponovo istražila slučaj i uradila DNK test.

Devojčica Medlin, koja je imala samo tri godine kada je nestala, još uvek nije pronađena.

Nemački istražitelji veruju da je mrtva, ali još uvek nemaju dokaze kojim bi ovo potkrepili.

Kurir.rs/Dejli mejl/Telegraf.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...