TRI PRIJATELJA OTIŠLA NA PECANJE, PA IH PRONAŠLI MASAKRIRANE: Policija zatekla užasavajući prizor
Foto: Youtube/Printscreen

užas na floridi

TRI PRIJATELJA OTIŠLA NA PECANJE, PA IH PRONAŠLI MASAKRIRANE: Policija zatekla užasavajući prizor

Planeta -

Policija u Floridi istražuje ubistvo trojice bliskih prijatelja koji su pretučeni i ubijeni vatrenim oružjem na jezeru Striti u Frostprufu, gde su njihova tela i pronađena.

"Zatekli smo užasavajuću scenu", rekao je oblasni šerif Grejdi Džad novinarima i dodao da je video mnoga ubistva, ali da je ovo jedno od najgorih u njegovoj karijeri.

Tela trojice prijatelja, Demiona Tilmana (23), Brendona Rolinsa (27) i Kevina Springfilda (30), kako je šerif naveo, bila su masakrirana.

Njih trojica su krenula na noćno pecanje i potražili su udaljeno mesto u šumi pokraj jezera i napadnuti su nekoliko minuta po dolasku.

Policiju je obavestio Rolinsov otac, koga je sin probudio pozivom tražeći pomoć.

On je došao na mesto zločina desetak minuta posle poziva i zatekao sina koji je još davao znake života, a druga dva mladića su već bila mrtva, rekao je šerif i dodao da ih je otac pozvao sa benzinske pumpe jer je u žurbi zaboravio mobilni telefon.

Sin je uspeo da kaže ocu nekoliko rečenica, ali to što mu je rekao još nije za objavljivanje, saopštila je policija.

Rolins je preminuo pre dolaska hitne pomoći.

Odgovarajući na pitanje novinara da li su mladići poznavali ubice, šerif je odgovorio da ne može još ništa sa sigurnošću da kaže, ali da "to nije mesto na kojem tek tako naletite na nekoga".

Istraga je u toku.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track