NATANIJAHU OBJAVIO VIDEO SVOJE ŽENE DA POKAŽE DA JE ŽIVA I ZDRAVA: Napadaju nas lažnim vestima, prete ubistvom sina!
Foto: Twitter vide prtscr /Benjamin Netanyahu

nije je bilo u javnosti

NATANIJAHU OBJAVIO VIDEO SVOJE ŽENE DA POKAŽE DA JE ŽIVA I ZDRAVA: Napadaju nas lažnim vestima, prete ubistvom sina!

Planeta -

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu objavio je video snimak svoje supruge Sare da bi odagnao glasine o njenom zdravlju pošto se nekoliko nedelja nije pojavljivala u javnosti.

Sara Netanjahu je na videu snimljenom u rezidenciji premijera u Jerusalimu rekla da je zauzeta svojim poslom dečjeg psihologa.

"Nedavno sam videla strašno zapanjujuću stvar zvanu lažne vesti i svu tu sramotu nanetu mom suprugu, meni i mojoj porodici", rekla je ona, dodavši da je prećeno njenom mlađem sinu, ne ulazeći u detalje.

Netanjahuova supruga je rekla takođe da zna za nekoliko tinejdžera koji su počinili samoubistvo posle maltretiranja na društvenim mrežama.

"Zapamtite ja sam osoba, naša deca su ljudi, svi smo mi ljudi koji osećaju bol. Sve strane zaista moraju da se smire i da ne pozivaju na ubistvo premijera i njegove porodice", rekla je Sara Netanjahu.

Netanjahu se nedavno žalio na sve veći broj pretnji njemu i njegovoj porodici u vreme protesta protiv njega zbog optužbi za korupciju i odnosa prema pandemiji korona virusa.

Kritičari Netanjahua su ga zauzvrat optužili da huška na nasilje protiv demonstranata koje su nakoliko puta napali ultradesničari.

Uz video objavljene su i fotografije premijerove supruge, uključujući one sa psom njenog mlađeg sina Avnera i savetnicima za medije Oferom Golanom i Topazom Lukom.

Luk je u intervjuu za radio odgovorio na glasine o zdravlju premijerove supruge u vreme kada se protiv nje vodi nekoliko parnica zbog optužbi bivših zaposlenih u premijerovoj rezidenciji da se prema njima loše ophodila.

Ona je neke od njih tužila za klevetu, a u junu prošle godine je proglašena krivom za zloupotrebu javnih fondova u okviru nagodbe sa tužilaštvom.

Zahvaljujući nagodbi izbegla je optužbu za prevaru ali je priznala manje optužbe i naredjeno joj je da plati 15.210 dolara državi, delom kaznu, a ostatak kao naknadu štete.

Kurir.rs / Beta, Foto: Twitter vide prtscr /Benjamin Netanyahu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track