HAOS U RESTORANU U TORONTU: Kada je video da druga mušterija ne nosi masku, počeo je da razbija sve oko sebe (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/ Riot Clips

DRAMA

HAOS U RESTORANU U TORONTU: Kada je video da druga mušterija ne nosi masku, počeo je da razbija sve oko sebe (VIDEO)

Planeta -

Snimak incidenta koji se dogodio u Torontu zbog toga što jedan od kupaca u piceriji nije nosio masku, postao je viralan na društvenim mrežama.

Kupac koji je ušao u piceriju i uočio da drugi muškarac koji je takođe kupovao hranu ne nosi masku potpuno je izgubio kontrolu, počeo je da viče i da razbija inventar.

Incident se dogodio u restoranu nakon što je jedan kupac prišao drugom vidno iznerviran što nije nosio masku. Kada je odgurnut, počeo je da viče da je napadnut pa je tražio od prisutnih da pozovu policiju. Takođe, gurnuo je staklenu vitrinu koja se razbila.

Da slučaj bude bizarniji, besni kupac ni sam nije ispravno nosio masku preko usta i nosa, nego je ona bila ispod njegove brade.

Mnogi korisnici društvenih mreža su komentarisali da ovakvo nekontrolisano ponašanje može biti rezultat mentalnih problema.

U Torontu je nošenje maske obavezno u svim zatvorenim javnim prostorima, a slične mere su uvedene u Velikoj Britaniji, Nemačkoj i drugim zemljama.

Međutim, Holandija ne savetuje javnost da nosi maske smatrajući da nema dovoljno dokaza da su efikasne u sprečavaju širenja koronavirusa.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track