Najnovije vesti

ONI VERUJU DA SE OVDE NALAZI AMBASADA ZA NLO! Na istom mestu je car Konstantin video krst, evo šta se krije iza te priče
Foto: Youtube/Printscreen

teorije zavere

ONI VERUJU DA SE OVDE NALAZI AMBASADA ZA NLO! Na istom mestu je car Konstantin video krst, evo šta se krije iza te priče

Planeta

U malom mestu Korio, na severu Italije, 6. juna 2018. godine dogodio se važan događaj koji bi mogao ponovo da promeni svet, a može da se meri samo sa trenutkom kada je car Konstantin video krst na nebu i hrišćanstvo prihvatio kao zvaničnu religiju.

Tokom noći, oko 23 časa, na nebu iznad Korija nisko su preleteli vojni avioni F-16 i narod se uznemirio. Kada su stanovnici pogledali kroz prozor, videli su da avioni, praktično, jure veliku svetleću letelicu za koju nisu mogli da odrede šta je.

Sutradan su svi pričali o NLO letelici, ali je obližnja NATO baza to demantovala.

Na istom mestu se pre dva milenijuma caru Konstantinu pojavio krst.

foto: Youtube/Printscreen

"Polako se uklopila slagalica, jer reč je o oblasti gde je pre 2.000 godina car Konstantin doživeo proviđenje", kazao je Nik Poup, bivši ministar odbrane Velike Britanije.

Naime, poručnik Aldo Olivero je predstavljao NATO na skupu koji je održan u San Marinu na temu "Susreti sa NLO". On je tom prilikom priznao da su avioni u ovom delu Italije imali oko 200 neobjašnjivih susreta sa NLO letelicama.

"Ova oblast na severu Italije je od praistorije do danas po nečemu, očigledno, važna, ali mi ne znamo da li se nešto nalazi u zemlji ili su nešto vanzemaljci ostavili ovde", ističe Poup.

Teoretičari drevnih vanzemaljaca veruju da se tajna krije u planini Pirkirijano gde se nalazi čuvena opatija San Mikele. Oni veruju da se tu krije NLO ambasada!

"Oni redovno dolaze i odlaze iz svojih tajnih baza koje se nalaze u planinama, a mi ih povremeno vidimo", kaže Dejvid Čildres, autor knjige "Tehnologija bogova".

U prilog ovoj teoriji govore i misteriozni crteži Valkamonike na kojima kao da su nacrtani ljudi u skafanderima. Takođe, u ovom kraju su pronalazili od žita zanimljive "crteže" u polju.

Kurir.rs/Novosti

Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...