SRPSKA KOŠARKAŠICA U PAKLU BEJRUTA Ovo je prava Hirošima, nisam sva svoja! Stan nam je uništen od jačine eksplozije FOTO
Foto: Privatna arhiva

ispovest

SRPSKA KOŠARKAŠICA U PAKLU BEJRUTA Ovo je prava Hirošima, nisam sva svoja! Stan nam je uništen od jačine eksplozije FOTO

Planeta -

Razarajuća eksplozija u luci u Bejrutu u kojoj je poginulo najmanje 100 ljudi, a povređeno više od 4.000, teško je oštetila stan u kome živi srpska košarkašica Danijela Savaja sa svojom porodicom.

Danijela, suprug Hari, i njihova ćerkica Saša prošli su bez povreda, što je najbitnije, ali će traume iz haotične noći svakako dugo pamtiti.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

"Ovo je prava Hirošima. Nisam sva svoja. Užas. Bačena je bomba na svu tu eksploziju i sve je postalo haotično... Nisam sva svoja, dobro je da smo svi živi. Stan nam je uništen, jedino je krov još tu. Večeras spavamo kod tetke, a od sutra ne znamo gde ćemo. Nemamo ni jedan prozor niti vrata čitava u stanu. Ali, bitno je da smo živi", kaže za Kurir Danijela Savaja.

Stan porodice Savaja je u potpunom haosu, dečje igračke i predmeti su od eksplozije razbacani po čitavom stanu, teška drvena vrata su gotovo prepolovljena, delovi prozora leteli nekoliko metara. Kako kažu, biće im potrebno nekoliko dana da stan vrate u pređašnje stanje.

Kurir.rs Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track