SAHRANILI GA NA RADNOM MESTU: Poslovođa supermarketa u Brazilu imao infarkt, evo šta su vlasnici uradili sa telom!
Foto: Profimedia, Shutterstock

bruka

SAHRANILI GA NA RADNOM MESTU: Poslovođa supermarketa u Brazilu imao infarkt, evo šta su vlasnici uradili sa telom!

Planeta -

Muškarac je umro u supermarketu u Brazilu, ali njegovo telo je ostavljeno na podupokrivenom kišobranima i okruženo kartonskim kutijama, dok je trgovina ostala otvorena za poslovanje, što je izazvalo negodovanje dok su slike postale viralne na društvenim medijima.

Incident se dogodio u prodavnici u severoistočnoj državi Recife 14. avgusta, ali je izašao na vidjelo tek ove nedelje, usled velikih kritika na društvenim medijima da telo nije uklonjeno i da se prodavnica nije zatvorila.

Menadžer prodaje Manuel Moses Kavalkante (59) doživeo je srčani udar tokom rada u prodavnici. Prva pomoć je pružena, ali je Kavalkante preminuo u prodavnici, navodi se u saopštenju kompanije Kerfur.

„Kompanija je pogrešila što nije zatvorila prodavnicu odmah nakon onoga što se dogodilo kako bi dočekala pogrebnu službu, kao i što nije pronašla odgovarajući način da se brine o telu“, saopšteno je.

Nakon što je muškarac umro, Karfur je rekao da je "sledio smernice da telo ne uklanja sa mesta".

Lokalna podružnica francuskog karfura, jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Brazilu, saopštila je da je sada promenila smernice tako da će u budućnosti uključiti i obavezno zatvaranje prodavnice.

Ovo nije prva kontroverza oko načina na koji Carrefour rešava incidente u svojim prodavnicama u Brazilu.

2018. godine radnik obezbeđenja u prodavnici u državi Sao Paulo ubio je uličnog psa, nakon što ga je udario metalnom šipkom, što je slučaj koji je izazvao odbojnost na društvenim medijima i sa grupama za zaštitu životinja.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track