Najnovije vesti

BOŠNJAKINJA SE ZALJUBILA U SRBINA U FRANCUSKOJ, PORODICA JE PREBILA: Obrijali joj glavu i slomili rebra! Francuzi u šoku
Ilustracija, Foto: Shutterstock

svi zaprepašćeni ovom pričom

BOŠNJAKINJA SE ZALJUBILA U SRBINA U FRANCUSKOJ, PORODICA JE PREBILA: Obrijali joj glavu i slomili rebra! Francuzi u šoku

Planeta

Slučaj jednog mladog para poreklom sa Balkana zapanjio je Francusku.

Naime, jednoj devojci su otac i brat obrijali glavu i prebili je zato što se zaljubila u momka hrišćanske vere. Kako se navodi, mlada Bošnjakinja (17) se zaljubila u Srbina (20) u Bezansonu i završila u hitnoj sa slomljenim kostima.

Njeni roditelji, ali i ujak i ujna su odvedeni u pritvor.

Prema navodima lokalnih medija, par se zabavljao nekoliko meseci, a onda su nedavno odlučili da žive zajedno. Zbog toga je devojka napustila svoj porodični dom, ali je i dalje održavala kontakt sa rodbinom.

Međutim, četiri dana kasnije, kada je mladić sa roditeljima došao da poseti njenu porodicu, situacija je eskalirala. Devojku su odveli u sobu i počeli da je biju po glavi i telu, a onda su je i ošišali mašinicom.

Vidno šokiran, mladić srpskog porekla je pobegao kako bi obavestio policiju. Kada je policija došla na lice mesta, nasilnici su pokušali da sakriju devojku, ali je brzo otkrivena i odmah prevezena u bolnicu.

Zadobila je slomljeno rebro i veliki broj modrica.

Očekuje se suđenje ovoj porodici, a tinejdžerka je pod sudskom zaštitom.

Mediji, takođe, navode da je pomenuta muslimanska porodica u u Francusku došla iz BiH 2017. godine.

Kurir.rs/Estrepublicain.fr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...