Najnovije vesti

DRAMA U GRČKOJ! DEVOJČICU (3) VETAR ODNEO NA PUČINU: Šokantan snimak zapalio internet, EVO GDE SU BILI RODITELJI! VIDEO
Foto: Printscreen Facebook

da ne poveruješ

DRAMA U GRČKOJ! DEVOJČICU (3) VETAR ODNEO NA PUČINU: Šokantan snimak zapalio internet, EVO GDE SU BILI RODITELJI! VIDEO

Planeta

Šokantni snimak trogodišnje devojčice koja je na svom malom dušeku u obliku jednoroga plutala pučinom, raširio se brzinom munje društvenim mrežama.

Turisti  na jednom trajekti ostali su zapanjeni pred prizorom koji su videli. Naime prava drrama i borba za život devojčice odvijala se blizu grada Patra.

Srećom zahvačjujući prisebnosti kapetana sve se srećno završilo, ali svi su se pitali gde su roditelji ovog deteta i kako su dozvolili da se ono nađe na pučini kilometrima udaljeno do plaže. Devojčica se držala za vrat svog jednoroga i prava je sreća da nije pala u more. Očigledno nije ni bila svesna da je u opasnosti, jer dete nije čak ni plakalo kada je posada izvukla na sigurno i potom je vratili roditeljima. 

Naravno društvene mreže su se usijale negativnim komentarima i osudama neodgovornih roditelja. A glavno pitanje na društvenim mrežama bilo je: “Gde su joj bili mama i tata?”.

Grčki mediji su objavili da se otac se u moru igrao sa devojčicom koja je bila na dušeku. U jednom trenutku, kako je ispričao očevidac, vetar je promenio pravac i devojčicu koja se iskobeljala iz očevih ruku krenuo da nosi ka pučini.Osim oca, još nekoliko ljudi sa plaže je krenulo da pliva ka devojčici, strahujući da će se prevrnuti i potonuti.

Međutim, vetar je bio toliko jak da niko nije uspeo da dođe do nje! Roditelji su obavestili o ovome spasioce i druge nadležne koji su poslali dva ferija u spasilačku misiju. Otac je potom odveo ćerku kod psihologastrahujući da je doživela šok , međutim lekari su savetovali roditelje da je vrati na more!

Ubrzo ona se ponovo igrala sa drugarima na plaži očigledno nesvesna opasnosti u kojoj je bila.

Kurir.rs

Foto printscreen Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...