BELAC JE DOBIO CIGLU U GLAVU: Dok se napadač Crnac udaljavao, njegovi pajtaši su crkavali od smeha! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot

brutalno

BELAC JE DOBIO CIGLU U GLAVU: Dok se napadač Crnac udaljavao, njegovi pajtaši su crkavali od smeha! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Policija Baltimora je potvrdila da istražuje brutalni napad na belca pogođenog ciglom u glavu.

Činilo se da napadač ima saučesnike koji se snimaju i smeju. Međutim, nijedna žrtva se nije javila, prenose lokalni mediji.

Žrtva je pogođena u glavu u naselju na jugu Baltimora u nedelju uveče, rekla je policija lokalnim medijima, potvrđujući sadržaj uznemirujućeg video snimka koji je u nedelju postao viralan.

Napad žrtve snimila je grupa za koju se činilo da je u savezu sa napadačem, snimajući video snimak sa druge strane ulice i urnebesno se smejući dok je napadačudara ciglom.

Nije jasno da li je žrtva poznavala svog napadača pre njihove svađe, a sva policija je kad se pojavila na mestu pronašla lokvu krvi.

Napadač je pobegao sa lica mesta nakon što je onesposobio svoju žrtvu, a prema nekim izveštajima žrtva je samo ustala i udaljila se - iako je teško zamisliti kako, s obzirom na udarac koji je pretrpeo.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track