NJENA FRIZURA ĆE DEMOKRATE SKUPO DA KOŠTA: Nensi Pelosi uradila nešto za šta napada Donalda Trampa (VIDEO)
Foto: Screenshot

sramota

NJENA FRIZURA ĆE DEMOKRATE SKUPO DA KOŠTA: Nensi Pelosi uradila nešto za šta napada Donalda Trampa (VIDEO)

Planeta -

Nensi Pelosi je jedna od - ako ne i najpametnija politička strateginja Demokratske stranke. Kao takva, ona zna da je izgled važan u politici. Mnogo. Zbog toga njena odluka da se frizira u zatvorenom salonom u prodavnici u San Francisku nema toliko smisla.

Na sigurnosnim snimcima koje je pribavio Foks Njuz, Pelosi je prikazan u salonu bez maske. Foks je takođe izvestio da je vlasnica salona Erika Kious bila besna što je Pelosi dozvoljeno da krši pravila koja su postavljena tokom pandemije koronavirusa koja nalaže da se šišanje može davati samo napolju. Kious je rekla da je to "šamar u koji je ušla, znate, da oseća da može jednostavno da ode i sredi svoje stvari dok niko drugi ne može da uđe, a ja ne mogu da radim."

Iz njene kancelarije rekli su CNN-u da je čelnica Kongresa tokom cele posete nosila masku, osim kada je oprala kosu. (Sigurnosni snimak prikazuje Pelosi sa onim što se čini mokrom kosom.)

Problem je što je Pelosiju pogrešno rečeno. Frizerski saloni mogu raditi na otvorenom, prema novim propisima San Franciska koji su na snazi prošlog petka. Što je trebala znati. Kada ste predsedavajući Doma i vrlo glasan kritičar Donalda Trampa da ograniči širenje Covid-19, ne možete se osloniti na ono što vam frizer kaže. Još jednom proverite da li smete da uđete u salon. I da li treba da uvek nosite masku.

"Luda Nensi Pelosi kritikovana je zbog otvaranja kozmetičkog salona, kada su svi ostali zatvoreni, i zbog toga što nije nosila masku - uprkos tome što neprestano drži predavanja svima ostalima. Skoro sigurno ćemo vratiti vlast u Kongresu i poslati Nensi da se pakuje!", predsednik Donald Tramp, sreda ujutru.

Da li je Pelosi mislila da se pridržava propisanih pravila, potpuno se izgubilo u žurbi Trampove kampanje da incident iskoristi kao simbol kulture „uradi-kako-kažem-ne-kao-ja-radim“ za koju tvrde da prožima Demokratsku stranku - na Covid-19 (i svemu ostalom.)

Kurir.rs/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track