POZNATI GLUMAC DOBIO 8 GODINA ROBIJE: Mrtav pijan se zakucao u kola i ubio vozača, a onda jedva izašao iz smrskanog auta
Foto: Youtube Printcreen

strašan kraj jedne karijere

POZNATI GLUMAC DOBIO 8 GODINA ROBIJE: Mrtav pijan se zakucao u kola i ubio vozača, a onda jedva izašao iz smrskanog auta

Planeta -

Mihail Jefremov, jedan od najvećih i najpoznatijih ruskih glumaca, osuđen je na osam godina zatvora zbog saobraćajne nesreće koju je prouzrokovao u alkoholisanom stanju.

8. juna ove godine, "džipom čerokijem" prešao je u suprotan smer i frontalno udario u automobil, pri čemu je stradao vozač drugog vozila.

Jefremov je bio toliko pijan da je jedva izašao iz svog smrskanog automobila. Lokalni mediji su objavili snimak odmah posle nesreće kada je neko upitao glumca je li pijan.

"Da....", jedva je uspeo da izgovori.

Na početku suđenja, Jefremov je rekao da nije kriv, ali je vremenom promenio iskaz. Kazna za ovo krivično delo u Rusiji je 11 godina, ali sudija se ipak odlučila na nešto blažu kaznu.

Jefremovu svakako u prilog nije išla činjenica da je čak triput menjao iskaz, a u jednom trenutku njegovi advokati su doveli svedoka koji je tvrdio da je glumac sedeo na mestu suvozača.

Mihail Jefremov je inače zaradio toliko nagrada da više nema gde da ih drži, a dobio je i razna državna priznanja. Međutim, navodi se da je poslednjih godina više poznat po kritikama ruske vlasti, ali i skandaloznom privatnom životu.

Kurir.rs/RT.com/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja