MISTERIJA BAČENIH POŠILJKI U KALIFORNIJI: Džakovi puni neotvorenih paketa i pisama izbačeni usred noći na parking! VIDEO
Foto: Youtube prtscr / CBS LA

bizarno

MISTERIJA BAČENIH POŠILJKI U KALIFORNIJI: Džakovi puni neotvorenih paketa i pisama izbačeni usred noći na parking! VIDEO

Planeta -

Kada je suvlasnica jednog spa salona u Kaliforniji na parkingu spazila neobične vreće, nije ni slutila da će to pokreniti istragu o ogromnoj količini poštanskih pošiljki koje su misteriozno završile gde ne treba.

Videla je neobične džakove i snimila ih mobilnim telefonom a potom shvatila da su puni neotvorenih kutija, pisama i pošiljki.

"Počinjete da razmišljate: U redu, nešto se događa , jer niko nema pristup svim tim kutijama i paketima“, rekla je Lila Serobian.

Kasnije je pregledanjem snimka nadzorne kamere uočen kamion koji je došao pred njen spa lokal i istovario na parking gomilu džakova sa neotvorenom poštom.

"Bilo je potpuno neobično. Ako ih je neko ukrao za ličnu upotrebu,zašto su bačeni neotvoreni svi ti paketi" rekla je ona.

Policija u Glendjellu je saopštila da su neposredno pre nego što je Lila našla džakove, dobili poziv u vezi sa džakovima istovarenim u uličicu oko pola milje od spa njenog salona. Nije odmah bilo jasno da li je isti kamion umešan u oba incidenta. Iz državne poštanske službe međutim odbijaju da komentarišu slučaj dok je istraga u toku.

Kurir.rs / CBS News, Foto: Youtube prtscr / CBS LA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track