Najnovije vesti

AMERIČKI PILOT TVRDI DA JE JURIO NLO PRE 16 GODINA: Ono što je ta letelica uradila je ČIN RATA! Evo šta je još otkrio
Foto: Youtube/Printscreen

bliski susret treće vrste

AMERIČKI PILOT TVRDI DA JE JURIO NLO PRE 16 GODINA: Ono što je ta letelica uradila je ČIN RATA! Evo šta je još otkrio

Planeta

Jedan od bivših američkih piota koji tvrdi da je imao susret sa NLO, Dejvid Frejvor, kaže da je ta misteriozna letelica 2004. godine počinila "čin rata".

Penzionisani komandant eskadrile već godinama tvrdi da je 21. novembra 2004. godine video čudan objekat u obliku "tik-taka" koji je izvodio manevre kakve on do tada nije video. Iako je proveo 18 godina u američkoj mornarici, kaže da nije mogao ni da pretpostavi šta će da vidi tokom te rutinske misije obuke pored obale Kalifornije.

"Nisam lud, nisam bio pijan. To je nije bilo sa ovog sveta. Za 18 godina sam video manje-više sve što sam mogao da vidim na ovom polju, ali ovo nije bilo ni slično bilo čemu što sam do tada video", rekao je Frejvor.

Snimak tog "susreta" je objavljen 2017, a Pentagon je ranije ove godine sa njega skinuo oznaku poverljivosti.

U razgovoru sa naučnikom Leksom Fridmanom ponovo se prisetio tog događaja.

"To nije bila jedna od onih stvari - videli smo je i nestala je ili video sam neku svetlost koja je potom nestala. Gledali smo jasno tu stvar usred bela dana sa 4 istrenirana posmatrača. Svaki put kad bih pokušao da se približim letelici, ona bi ubrzala", rekao je Frejmor.

Posle sletanja, pomenuo je NLO kolegi Čedu Andrevudu. On je na svom radaru pokušao da utvrdi kretanje letelice i tako joj uđe u trag, ali sve se zakočilo. Frejmor tvrdi da ukoliko ometate nečije radare - to je čin rata!

Frejmor je ubeđen da je misteriozna letelica izvodila manevre koje nisu poznate tehnologiji kakvu poznajemo.

"Ne želim da pričam o malim zelenim, ali mislim da mi ovo nismo stvorili. Mislim da neke stvari možete da krijete neko vreme. Ovo je ogroman skok u tehnologiji", smatra Frejmor.

Kurir.rs/RT

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...