TIHI STUDENT ZGROZIO SVE SVIREPIM UBISTVOM MLADOG PARA: Sve detaljno isplanirao, ali ga je odala jedna stvar na koju je zaboravio
Foto: Youtube/Printscreen

zločin koji je potresao italiju

TIHI STUDENT ZGROZIO SVE SVIREPIM UBISTVOM MLADOG PARA: Sve detaljno isplanirao, ali ga je odala jedna stvar na koju je zaboravio

Planeta -

Italijanska policija uhapsila je 21-godišnjeg studenta Antonija De Marka, pod optužbom da je ubio dvoje mladih zaručnika, Danijela De Santisa i Eleonoru Manta iz grada Lečea.

Ono što izdvaja ovaj slučaj od sličnih, jeste činjenica da je ubica hladnokrvno unapred sve detaljno planirao i počinio ubistva, i kojima je, sudeći po opremi koju je nosio sa sobom, trebalo da prethodi mučenje žrtava.

Imao je i plan rasporeda javnih kamera kako bi izbegao da bude snimljen na ulicama kojima je trebalo da prođe posle zločina.

Plan zločina napisao je na papirićima, a jedan od tih je greškom zaboravio u stanu žrtava, što je kasnije pomoglo policiji da ga otkrije.

Inspektori koji istražuju slučaj izjavili su da je ubica pokazao uznemiravajuću preciznost u planiranju zločina i retku okrutnost bez imalo sazaljenja prema žrtvama.

Javnost je šokirana surovošću ubice, koji je velikim nožem zadao 25 uboda Eleonori i 35 njenom vereniku Danijelu.

Ubica je prošle godine jedno vreme delio sa žrtvama stan, a pre mesec dana, kratko pre ubistva, tražio je da mu ponovo iznajme sobu, što su oni odbili.

Osveta je, prema pisanju italijanskih novina, bio motiv za ovaj surovi zločin.

Na svom Fejsbuk profilu student-ubica je nedavno napisao: "Osveta, jelo koje se servira hladno, ne rešava problem, ali nakratko se osećaš bolje".

Njegove kolege kažu da mladić svojim ponašanjem nije pokazivao ništa nastrano, a vlasnici stana gde je stanovao izjavili su "da je bio miran i uljudan i da nije nikome pravio probleme".

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track