TRAMP O SVOJOJ BORBI SA KORONOM: Nije ostalo apsolutno ništa od mojih simptoma, pluća su mi bila malkice inficirana
Foto: AP /Alex Brandon

posle infekcije korona virusom

TRAMP O SVOJOJ BORBI SA KORONOM: Nije ostalo apsolutno ništa od mojih simptoma, pluća su mi bila malkice inficirana

Planeta -

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da "apsolutno ništa" više nije preostalo od njegovih simptoma posle infekcije korona virusom ali je priznao da su, dok je bio u bolnici, lekari utvrdili da su mu pluća "bila malkice inficirana".

Tramp je ovo izjavio na početku predizbornog televizijskog obraćanja sinoć na televiziji En-Bi-Si (NBC), dok je njegov demokratski rival na predstojećim predsedničkim izborima Džo Bajden istovremeno na sličnom predizbornom dogadjaju nastupao na drugoj televiziji.

Američki predsednik sedeo je na bini bez maske a oko njega na razdaljini od preko metar bilo je nekoliko glasača koji su nosili maske.

Tramp je rekao da se "verovatno" testirao na dan prve televizijske debate sa Bajdenom prošle nedelje kada su njih dvojica bili u istom studiju.

Dva predsednička kandidata, aktuelni predsednik Tramp i njegov demokratski suparnik Bajden sinoć su istovremeno nastupali na dve televizije i iz različitih gradova. Ti dogadjaji su zamenili drugu predsedničku debatu, koja je otkazana zbog zabrinotosti oko zdravlja.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track