TRAMP JE JEDVA DOČEKAO NOVI BAJDENOV GAF: Uspavani Džo ima probleme sa pamćenjem, ali ni predsednik SAD je imao svoje bisere!
Foto: Profimedia/David Himbert/AFP

bruka

TRAMP JE JEDVA DOČEKAO NOVI BAJDENOV GAF: Uspavani Džo ima probleme sa pamćenjem, ali ni predsednik SAD je imao svoje bisere!

Planeta -

Donald Tramp ismevao je demokratskog izazivača Džoa Bajdena jer ga je očigledno pomešao sa bivšim predsednikom Džordžom Bušom tokom virtuelnog medijskog događaja i optužio novinare da pomažu u "pokrivanju" za njega.

„Džo Bajden me juče zvao Džordž. Ne mogu da se setim svog imena “, objavio je Tramp u ponedeljak ujutro. Predsednik je takođe optužio „Lažni kartel vesti“ da je u kooperaciji sa demokratama i da „radi prekovremeno“ kako bi zataškao incident.

Bajden je napravio gaf tokom nedeljnog onlajn koncerta ‘I Vill Vote’. „Kakva ćemo država biti? Još četiri godine Džordža, ovaj ... Džordž, ovaj ... ”rekao je Bajden sa suprugom Džil koja je sedela pored njega i pomalo nespretno gledala u kameru.

Trampov odgovor je odmah naišao na kritiku, kao što se mnogi sećaju puta kada je i sam pomešao imena raznih visokih ljudi.

„Tim Epl je ušao u ćaskanje“, izgovorio je jedan komentator, misleći na predsednika koji je poznatog izvršnog direktora Epla Tima Kuka nazvao „Tim Apple“.

Bajden nije usamljen kada je reč o zameni Trampa za bivšeg predsednika Buša.

Predsedavajuća doma Nensi Pelosi u nekoliko je navrata poslednjih godina govorila o aktuelnom predsedniku kao Bušu.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track