ASTROLOZI VIDE TRAMPA KAO POBEDNIKA: Biznismen iz Indije otkrio da ZVEZDE kažu da će biti napeto do poslednjeg momenta!
Foto: Profimedia / Twitter

zvezde, kladionice, analitičari

ASTROLOZI VIDE TRAMPA KAO POBEDNIKA: Biznismen iz Indije otkrio da ZVEZDE kažu da će biti napeto do poslednjeg momenta!

Planeta -

Iščekivanje i predviđanja konačnih rezultata direktnog glasanja na predsedničkim izborima u SAD glavna je tema ne samo u Americi već svuda u svetu, a jedan primer iz Indije digao je veliku prašinu.

Zna se da u neizvesnosti rezultata potrese osete i svetske berze pa je tako jedan od vodećih biznismena iz Indije rešio da konsultuje astrologa.

On je astrološku prognozu koja kaže da će biti tesno ali da će Donald Tramp ppbediti Džoa Bajdena podelio na društvenim mrežama i tako pokrenuo lavinu komentara.

Anand Mahindra, predsednik multinacionalne grupe Mahindra, objavio je na Tvitteru sliku astrološke tvrdnje koja kaže da će to biti borba „hvatanja za gušu" ali da će Tramp izaći kao pobednik. Tvit je imao skoro 7.000 sviđanja i stotine retvitova.

foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

Predviđanje se zasniva na onome što astrolog kaže da je trenutni položaj Sunca i Trampov znak rođenja. Mahindra nije otkrio ko je astrolog, ali je predvideo rast njihove popularnosti ako se prognoze pokažu tačnim.

Drugi korisnici Tvitera reagovali su deleći predviđanja drugih astrologa koji su takođe rekli da veruju da će Tramp pobediti.

Konsultacije sa astrolozima kada je u pitanju donošenje glavnih odluka prilično su popularne u Indiji, čak i među vodećim političarima, uključujući aktuelnog premijera Narendru Modija.

Kurir.rs Foto: Profimedia / Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja