TRAMPOVI SINOVI OPOMINJU REPUBLIKANCE: Naši glasači vam nikada neće zaboraviti ako budete OVCE! Pokažite da imate kičmu!
Foto: Profimedia / Brendan Smialowski / AFP

traže jaču reakciju

TRAMPOVI SINOVI OPOMINJU REPUBLIKANCE: Naši glasači vam nikada neće zaboraviti ako budete OVCE! Pokažite da imate kičmu!

Planeta -

Sinovi Donalda Trampa optužili su republikance da američkom predsedniku ne pružaju dovoljno podrške dok se bori da ostvari pobedu na izborima, piše BBC.

Najstariji sin američkog predsednika Donald Tramp Jr. optužio je stranku da je "slaba", dok je njegov brat Erik upozorio: "Naši glasači nikada neće zaboraviti ako budete ovce".

Prepirka odražava sve veći razdor između Trampovih sinova i pripadnika Republikanske stranke.

Konačni rezultati na izborima još nisu proglašeni, ali za sada izgleda da će pobedu odneti kandidat demokrata Džo Bajden.

Američki predsednik Donald Tramp je obećao da će pravnim putem dovesti u pitanje proces prebrojavanja glasova, iznoseći neosnovane tvrdnje da je na izborima bilo prevara.

Stariji republikanci poput senatora iz Jute Mita Romnija i guvernera Merilenda Larija Hogana upozorili su protiv podrivanja demokratskog procesa.

Međutim, Trampov najstariji sin, za kojeg se smatra da i sam ima političke aspiracije, osudio je republikance zbog nedostatka inicijative.

On je na Tviteru napisao da republikanci imaju sve uslove da pokažu da su u stanju da se bore, ali da će se umesto toga prikloniti medijskoj rulji.

"Ne brinite, Donald Tramp će se boriti, a oni mogu da gledaju kao i obično", napisao je Donald Don Tramp jr.

Republikanci su bili slabi decenijama, što je levici omogućilo da radi te stvari, dodao je on.

"Gde su republikanci! Imajte kičmu. Borite se protiv ove prevare. Naši glasači nikada neće zaboraviti ako budete ovce", napisao je na Tviteru Donov brat Erik.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Profimedia/ Brendan Smialowski / AFP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track